ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ξεκούραση και... Μπόγρης.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Χαλκίδας και μαζί αυτό το δύσκολο δεκαήμερο που ακολούθησε του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Κω. Ένα δεκαήμερο που περιλάμβανε συνεχή ταξίδια (από την Κω στη Ρόδο με το πλοίο, Ρόδο-Αθήνα αεροπορικώς, Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πίσω στην Αθήνα αεροπορικώς και Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα με πούλμαν) αλλά και πέντε φιλικά παιχνίδια (Διαγόρας, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Ηλυσιακός και Περιστέρι).

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες ξεκούρασης μια και ο Μηνάς Γκέκος τους παραχώρησε ρεπό. Από αύριο, όμως, κάθε… κατεργάρης στον πάγκο του αφού η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ίκαρο μπαίνει στην τελική της ευθεία (εκτός αν υπάρξει αναβολή ελέω απεργίας του ΠΣΑΚ) Σε αυτή την εβδομάδα ο Μηνάς Γκέκος θα ασχοληθεί εντατικά με την πλήρη είσοδο του Άντονι Γκράντι στην ομάδα.

Ο Αμερικάνος «μπόμπερ» θα πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να μάθει τα συστήματα της «Ένωσης»,  λόγο για τον οποίο ο «Μοϊκανός» αναζητά αντίπαλο για φιλικό στα μέσα της εβδομάδας.

Τελειώνει με Μπόγρη

Αν αυτή ήταν η μοναδική… αγωνία του Μηνά Γκέκου θα ήταν καλά. Ο έμπειρος κόουτς περιμένει σήμερα ή το αργότερο αύριο να ενημερωθεί για την απόφαση του Παναθηναϊκού στην πρόταση για δανεισμό του Γιώργου Μπόγρη.

Εφόσον η απάντηση των «πράσινων» είναι αρνητική, τότε θεωρείται βέβαιο πως θα στραφεί σε λύση κοινοτικού ψηλού (ή Αμερικανού) αντικαθιστώντας τον με κάποιον από τους υπάρχοντες. Ο Ρόντριγκ Μελς φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος να κουνήσει μαντήλι. Αναφορικά με την υπόθεση Ντικούδη παραμένει… κολλημένη στον Άρη.


ora21.gr