ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σοκ με Τσαούση!

Τεράστιο πλήγμα υπέστη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού από σήμερα ο Φάνης Τσαούσης τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4 μήνες!

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος αριστερός ίντερ, τον τελευταίο καιρό ακολουθούσε συντηρητική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον ώμο.

Η κατάσταση του ωστόσο δεν παρουσίαζε την βελτίωση που θα έπρεπε περίπου 15 μέρες μετά και έτσι ο αθλητής της «Ένωσης» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Μάλιστα κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς παίκτης και ιατρικό επιτελείο δεν θέλουν να χρονοτριβούν.  Πάντως, σύμφωνα με τον γιατρό που εξέτασε τον 29χρονο αθλητή, μετά την επέμβαση ο Φάνης θα πρέπει να κρατήσει δεμένο και ακίνητο το χέρι του για περίπου 4-6 εβδομάδες και στην συνέχεια, εφόσον πάνε όλα κατ’ ευχή, θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου σιγά σιγα να επανακτήσει την φόρμα του.

Μια πρώτη πρόβλεψη θέλει τον έμπειρο αθλητή να επιστρέφει στην δράση  στα μέσα Φλεβάρη, κάτι το οποίο αποτελεί τεράστιο «πονοκέφαλο» για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Αρβανίτη.


ora21.gr