ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται και την αλλάζει!

Φτάνει στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ  προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως το «συμμάζεμα» στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός είπε το «ναι» και απομένει να διευθετηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να αναλάβει επίσημα το τιμόνι της «Ένωσης».

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής έχει αναλύσει όλα τα τελευταία  παιχνίδια της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες έχει εντοπίσει που υπάρχουν προβλήματα και αδυναμίες και έχει ήδη στο μυαλό του πως θα βελτιώσει την ομάδα.

 Ένα από τα στοιχεία που επιθυμεί να αλλάξει ο Ισπανός είναι η πίεση που πρέπει να ασκούν οι μεσοεπιθετικοί στην αντίπαλη άμυνα καθώς δεν έχει ενθουσιαστεί με τη αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Χιμένεθ θεωρεί πως η άμυνα είναι  η βάση για να φτάσει μια ομάδα στη νίκη και εκεί θα επιδιώξει βελτίωση.    

Σήμερα θα σταλεί  το συμβόλαιό του  46χρονου τεχνικού και μετά τις τελευταίες διευθετήσεις αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα. «Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις συζητήσεις που είχα με τον κ. Αδαμίδη. Και ο πρόεδρος ήταν ικανοποιημένος, όπως  μου έδειξε στο τέλος  του ραντεβού, από το πλάνο που του παρουσίασα και τη φιλοσοφία μου. Το οικονομικό μέρος του συμβολαίου το άφησα στον μάνατζέρ μου. Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική της ΑΕΚ, τη βλέπω σαν πρόκληση στην καριέρα μου», τόνισε ο Χιμένεθ στη «SportDay».     


sportday.gr