ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Περιμένουν τις ευκαιρίες τους.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή καθόλου, αλλά οι μεταγραφές τους, έστω και αν έγιναν σε δύο διαφορετικές μεταγραφικές περιόδους, είχαν αφήσει πολλές υποσχέσεις, είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο και ο Έντερ Λίμα.

Οι δύο Βραζιλιάνοι της ΑΕΚ έχουν αποδείξει ότι έχουν αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν ακόμα και να αλλάξουν «ταυτότητα» στην ομάδα με την ποιότητα που διαθέτουν, ενώ ειδικά ο πρώτος, είναι και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Ωστόσο, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος, όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην ενδεκάδα, αλλά βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Η έλευση όμως ενός νέου προπονητή που θα εξετάσει τα δεδομένα από το... μηδέν, αφήνει πολλά περιθώρια και στους δύο Βραζιλιάνους να αισιοδοξούν ότι θα πάρουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν. Ο μεν Έντερ, αν και ήδη έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια, θεωρεί ότι έχει αδικηθεί εν μέρει, βάσει της εικόνας του στις προπονήσεις, ο το δε Γκερέιρο, η... δικαιολογία πως δεν έχει κάνει προετοιμασία, δεν υφίσταται καθώς εδώ και καιρό παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις και σίγουρα θα μπορούσε να είχε συμμετάσχει σε κάποια λεπτά.

Εδικά για τον Γκερέιρο, ο ερχομός του Μανόλο Χιμένεθ, αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα και η ώρα για να δώσει τη δική του... απάντηση. Όπως ο ίδιος τονίζει σε συμπαίκτες του, με τους οποίους έχει αποκτήσει οικειότητα, πιστεύει ότι αν καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα, θα αποδείξει την αδικία που έχει γίνει με την περίπτωσή του, από πέρσι που υπέγραψε στην ΑΕΚ, αλλά και τον παραγκωνισμό του, κατά το περασμένο καλοκαίρι.

Και οι δύο παίκτες θεωρούν ότι ο Χιμένεθ θα κάνει πράξη τη δέσμευσή του, πως όλοι θα πάρουν την ευκαιρία του και ευελπιστούν μέσα από τις εμφανίσεις αυτές, να κερδίσουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσουν και την ομάδα, όποτε τους ζητηθεί.


aek365.gr