ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Λύμπε»… η επιστροφή.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάνη Γκέκα στην Εθνική ομάδα για τις αναμετρήσεις με Λετονία και Ισραήλ στις 8 και 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπειτα από έναν χρόνο καθώς στις 11 Σεπτεμβρίου 2009 είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την Εθνική ομάδα.

το μεταξύ ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του Λυμπερόπουλου: «Μετά από αυτά που είχε πει ο Λυμπερόπουλος πριν από ένα χρόνο, προφανώς και υπήρξε επικοινωνία για να είναι στην αποστολή.

Από τη δική μου την πλευρά, και καθώς τώρα έχουμε μια επιθετική δυσκολία μετά την αποχώρηση του Γκέκα, οπότε μου φαίνεται φυσιολογικό ένας παίκτης που παίζει καλά, σκοράρει και έχει ρυθμό να τον καλέσω στην Εθνική.

Και ο ίδιος δείχνει διάθεση να είναι 100% στην ομάδα είτε για 5, είτε για 90 είτε για 0 λεπτά. Τον υπολογίζουμε για αυτά τα δύο δύσκολα παιχνίδια. Θα χρειαστούμε παίκτες που να μπορούν να κρατάν τη μπάλα. Οπότε μετά τη συζήτηση του Φύσσα με τον παίκτη λύθηκαν τα προβλήματα».


gazzetta.gr