ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Μπορεί η καταρρακτώδη βροχή στην Κομοτηνή να άφηνε αμφιβολίες για τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΑΕΚ, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, ο αγωνιστικός χώρος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και έτσι η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά. Για αυτό άλλωστε όλοι στο στρατόπεδο της Ένωσης είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι και μάλιστα οι ένδεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς, ήδη έχουν ενημερωθεί.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ λοιπόν, όπως άλλωστε αναμενόταν, έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, βάσει των απουσιών αλλά και της δεδομένης κούρασης που υπάρχει σε κάποιους παίκτες και έτσι το αρχικό σχήμα περιλαμβάνει κάποια νέα πρόσωπα, που σήμερα θα κάνουν, είτε το επίσημο ντεμπούτο τους με την ΑΕΚ, είτε επιστρέφουν στην 11άδα μετά από καιρό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός θα παρατάξει τους Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Καλαμιώτη, Καράμπελας, αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι-Δέλλα. Στα αμυντικά χαφ οι Μάκος και Γκέντζογλου, με τον Έντερ δεξιά, τον Νταντόμο αριστερά στα χάφ και τον Γκερέιρο πίσω από τον Ίσμαελ Μπλάνκο.


aek365.gr