ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ν. Κουτουξίδου: « 7ος μας παίκτης ο…Κόσμος!»

Την πλέον καλύτερη αθλήτρια του βόλεϊ στην Ελλάδα και αρχηγό της ΑΕΚ, φιλοξενεί για ακόμα μια φορά η «ΩΡΑ», αναλύοντας τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Σημείο αναφοράς της συζήτησης, ο υπέροχος κόσμος της «Ένωσης».
 
Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ, ερχόμενη από την Α2 Κατηγορία, έχει βαλθεί να εντυπωσιάσει όλων τον κόσμο της Ελληνικής πετοσφαίρισης. Οι πολύ καλές κινήσεις που έκαναν το καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι του τμήματος, σε συνδυασμό με την άριστη τακτική που εφαρμόζει ο Γιώργος Σαμαράς, φανερώνουν έπειτα από δύο αγωνιστικές όπου η «Ένωση» έπαιξε και κέρδισε άνετα, πως ο στόχος είναι ένας.

Στο σημερινό φύλλο, η «ΩΡΑ» φιλοξενεί την αρχηγό της ομάδας του «Δικεφάλου» Νικολέττα Κουτουξίδου, η οποία με την εμπειρία της, δίνει την δική της άποψη για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Κατηγορίας. Ξεκινώντας λοιπόν την αναφορά για το πρωτάθλημα, η διεθνής παίκτρια είπε: «Φαίνεται καθαρά, πως έχουμε δύο είδη πρωταθλήματος, αυτούς που θα ξεχωρίσουν και αυτούς που είναι αδύναμοι. 

Ο τελευταίος αντίπαλος μας, ο Ηρακλής Κηφισιάς ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία πλέον είναι αποδυναμωμένη πράγμα που «παίζει» πολύ φέτος με τις ομάδες, που είτε έγιναν πολύ δυνατές όπως εμείς, η έμειναν εντελώς πίσω. Είναι γνωστό σε όλους μας, πως η βασικοί αντίπαλοι της ΑΕΚ δεν είναι άλλοι από τους δύο, τυπικά «αιώνιους» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. 

Ποια είναι όμως η άποψη της Κουτουξίδου για τους δύο αντιπάλους των «κιτρινόμαυρων»: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι για αυτούς τους δύο, ειδικά για τον Ολυμπιακό ο οποίος με δύο-τρεις προσθήκες μπορεί ξανά να αποκτήσει τον ρόλο του φαβορί. Όσο για τον ΠΑΟ παραμένει η ίδια δυνατή ομάδα, έστω και αν έφυγαν κάποιες βασικές μονάδες. Το βασικό όμως είναι άλλο. 

Και οι δύο, υπολογίζουν απίστευτα την δική μας ομάδα, δεν παίζεται το παιχνίδι μεταξύ τους μόνο, πράγμα που θα φανεί και στη συνέχεια». Στα του «Δικεφάλου» η αρχηγός πάντα προσγειωμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο της ανέφερε: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεφύγουμε, οι νίκες θα έρχονται, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθούμε κατά γράμμα την φιλοσοφία που έχουμε χαράξει». 

Για τους ποιους χρήζει ως φαβορί για την τετράδα η αθλήτρια με το δικέφαλο στο στήθος είπε: «Πιστεύω ότι είμαστε στην αρχή ακόμα, αλλά αν διάλεγα με την μέχρι τώρα εικόνα θα έλεγα, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ, τον ΟΣΦΠ και το Μαρκόπουλο». Τέλος η έμπειρη παίκτρια της «Ένωσης» δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο που κατέκλισε το Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας: 

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι υπέροχος, ουσιαστικά ο 7ος μας παίκτης, ήταν πολύ ωραίο αυτό που ζήσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, εύχομαι ο χορός, τα συνθήματα και το εορταστικό κλίμα να συνεχίσει μέχρι το τέλος». 

ora21.gr