ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στα κιτρινόμαυρα ο Ντικούδης!

Ο Δήμος Ντικούδης έβαλε τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρόσφατο φιλικό με τον Ηλυσιακό και μάλλον δεν θα την ξαναβγάλει... Ο Λαρισινός πάουερ φόργουορντ ενδέχεται να τη φοράει και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής (όποτε γίνει) με τον Ικαρο Καλλιθέας, καθώς όλα δείχνουν ότι θα είναι ως τότε και επίσημα παίκτης της Ενωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης φαίνεται πως βρήκε τη φόρμουλα (θα λάβει ένα σεβαστό μέρος των χρημάτων που θα έπαιρνε φέτος αν έμενε στην ομάδα) για να λύσει το συμβόλαιό του με τον Αρη. Μάλιστα, το όλο θέμα αναμένεται να τελειώσει εντός των ημερών.

Οπότε η επόμενη κίνησή του θα είναι απλά να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, καθώς οι δυο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό στο οικονομικό και το μόνο που απέμενε για να επιστρέψει ο Ντικούδης πίσω στην Ενωση ήταν το «διαζύγιο» με τον Αρη.

Στο μεταξύ, ο Μπάμπης Καραμανλής δεν ήθελε να περιμένει ως την τελευταία στιγμή τις επαφές ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και πολιτείας για το θέμα της αναστολής της απεργίας και έτσι ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκίνησε από χθες τηλεφωνικές επαφές με τους παίκτες της Ενωσης σε μια προσπάθεια να τους πείσει να παίξουν κανονικά στην 1η αγωνιστική.

Δεν συζητήθηκε χθες, εξάλλου, στο ΔΣ του Πανελλήνιου το αίτημα της ΑΕΚ για μετακόμιση της ομάδας στην Κυψέλη. Το όλο θέμα θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες, αλλά για την ώρα φαντάζει πολύ δύσκολο να «ανάψουν» οι «ολυμπιονίκες» το πράσινο φως στην Ενωση.


sentragoal.gr