ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

«Έδωσε τα χέρια» με Ριζούπολη

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, μιας και επιτεύχθη η πολυπόθητη συμφωνία μεταξύ της διοίκησης του «κιτρινόμαυρου» τμήματος και των υπευθύνων του γηπέδου, για την χρήση του κλειστού από την «Ένωση».

Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία δίνει μεγάλη «ανάσα» στην ομάδα της ΑΕΚ, καθώς από την αρχή του καλοκαιριού, οι άνθρωποι της ομάδας έψαχναν απεγνωσμένα «στέγη», χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον το πρόβλημα αυτό θεωρείται λήξαν και οι παίκτες του Παναγιώτη Λακασά, μπορούν αύριο στις 5 μ.μ. να μπουν στο νέο τους γήπεδο και να προπονηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η πλευρά της «Ένωσης» είναι ιδιαίτερα ευγνώμον για την βοήθεια που τους δόθηκε από πλευράς υπευθύνων του γηπέδου, αλλά ακόμα περισσότερο στον Αριστείδη Καμάρα, ο οποίος ήταν αυτός που «γεφύρωσε» το χάσμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι, οι παίκτες της ΑΕΚ μπορούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στο κλειστό της Ριζούπολης και όχι να «ταξιδεύουν» στην Παιανία.

Τέλος, η ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο, όπου η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Μουδανιά.


ora21.gr