ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς «Λύμπε» στη Θεσσαλονίκη.

Οριστικά και… επίσημα χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή για την έκτη αγωνιστική. Ο Μεσσήνιος φορ ακολούθησε και το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, κι έτσι θα μείνει στην Αθήνα. Μαζί του και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που παραμένει κλινήρης με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά και ο Νίκος Γεωργέας που συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Αυτοί είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Νταντόμο, Καφές, Μάκος, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Έντερ, Σκόκο, Λεονάρντο, Μπερνς, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Στις δοκιμές που έγιναν στην προπόνηση του Σαββάτου (κράτησε μιάμιση ώρα), ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θόλωσε τα νερά δοκιμάζοντας σχήμα χωρίς τον Σκόκο (!) και με δίδυμο στην επίθεση τους Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Πάντως η πιθανότερη σύνθεση της ΑΕΚ είναι: Σάχα, Γιάχιτς, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Καφές, Ντιόπ, Σκόκο, Λεονάρντο, Έντερ και Τζεμπούρ.

sport-fm.gr