ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Νίκη με... σόου Πέρι!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας με 81-72 του Ικαρου Καλλιθέας στο κλειστό του Ελληνικού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ, Περικλής Δορκοφίκης, που με 35 πόντους οδήγησε εκ του ασφαλούς την Ένωση στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με τους ΜακΆλερνι και Τόμπσον, προηγήθηκαν αρχικά με 13-3.

Η ΑΕΚ όμως αντέδρασε και με τους Δορκοφίκη και Μελς κατάφερε να ανακτήσει τα ηνία στο σκοράρισμα με 24-23 στο 19' λεπτό. Ο Ίκαρος απάντησε με τους Πετροδημόπουλο και Φαλέκα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να γράφει 37-35 υπέρ της ΑΕΚ.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπορεί να είχε σταθερά το προβάδισμα, όμως ο Ίκαρος δεν φαινόταν διατεθιμός να παραδώσει τα όπλα και κατάφερε να μειώσει σε 57-55 στο 31' λεπτό. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση για την ομάδα του Μηνά Γκέκου ο Περικλής Δορκοφίκης, που με συνεχόμενους πόντους κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στους "κιτρινόμαυρους" με 81-72, κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ καριέρας με τους 35 πόντους που σημείωσε.

* Χαμός στο κλειστό του Ελληνικού καθώς στο γήπεδο εισέβαλε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ με επικεφαλής τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Οι παίκτες της ΑΕΚ τίμησαν την απεργιά, καθώς βγήκαν στο παρκέ με πολιτικά και μαζί με τα μέλη του ΠΣΑΚ προσπάθησαν να μεταπείσουν τους παίκτες του Ικάρου για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

* Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν και ξεκίνησαν κανονικά το ζέσταμα, με τους παίκτες της ΑΕΚ να παίρνουν καρέκλες και να κάθονται κάτω από τη ρακέτα που κάνει ζέσταμα ο Ίκαρος.
* Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τελικά ο Ίκαρος αποφασίσει να αγωνιστεί κανονικά, τότε και οι παίκτες της Ένωσης θα αγωνιστούν και αυτοί.

** Στο παρκέ εισέβαλαν δυνάμεις των ΜΑΤ που προσπαθούν να απομακρύνουν τα μέλη του ΠΣΑΚ, παίρνοντάς τους αρχικά τις καρέκλες.

*Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ δεν πτοείται και κάθεται στο παρκέ, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να προσπαθούν να τους απομακρύνουν με το ζόρι.

* Μετά από πολύ ώρα τα μέλη του ΠΣΑΚ αποχωρούν οικοιοθελώς και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

* Στο παρκέ για προθέρμανση βγήκαν και οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ, με το παιχνίδι να είναι έτοιμο να ξεκινήσει σε πέντε λεπτά.

* Οι παίκτες της ΑΕΚ εναποθέτουν λουλούδια εις μνήμην του 24χρονου Κυριάκου, ενώ ακολούθησε και ενός λεπτού σιγή.


ora21.gr