ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τα δίνει όλα για Λε Γκεν.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ταξίδεψε στο Παρίσι προκειμένου να φτάσει πιο κοντά στο «θαύμα» που ακούει στο όνομα... Πο Λε Γκεν. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως έχουν σημαντικές ελπίδες να ακούσουν το «ναι» από τον Γάλλο τεχνικό και για αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται από χθες στη γαλλική πρωτεύουσα και σήμερα (σ.σ. αυτή την ώρα) έχει ραντεβού με τον πρώην προπονητή της Λιόν.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Αδαμίδης είναι αποφασισμένος να κλείσει τη δουλειά κι έχει το «πράσινο φως» για να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Λε Γκεν!

Κατά τη χθεσινή ημέρα οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον μίλησαν μόνο τηλεφωνικά με τον Λε Γκεν, που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Παρίσι και το καθοριστικό ραντεβού κλείστηκε για σήμερα το πρωί.

Ο Αδαμίδης είχε συναντήσει τον Γάλλο και την προηγούμενη Παρασκευή στο Παρίσι (παρουσία του ατζέντη του Λε Γκεν), πριν φτάσει στο Λονδίνο για τις επαφές με Χιμένεθ και Σόουζα.

Παρά την οικονομική διαφορά που διαπιστώθηκε, διαφάνηκε σημείο επαφής και πως θα μπορούσε να καλυφθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις και για αυτό βρίσκεται για δεύτερη φορά στην πόλη του φωτός.

Κατά τις πρώτες επαφές ο Γάλλος λέγεται πως ζήτησε 1 εκατ. ευρώ ως πάγιες αποδοχές του ίδιου και ποσό για τους συνεργάτες του (μεταξύ των οποίων θα είναι σίγουρα το δεξί του χέρι, Ιβ Κολέ). Στο Καμερούν, πάντως, ο Λε Γκεν αμειβόταν με 650.000 ευρώ.

Ο Γάλλος αξιώνει διετές συμβόλαιο, αλλά στην ΑΕΚ ανησυχούν μήπως έχει στο μυαλό του την προοπτική να εργαστεί στη Λιόν (ενδέχεται να ψάξει προπονητή σε λίγο καιρό, αν κι ο Πιέλ αναβαπτίστηκε).

Την ίδια ώρα, η είδηση πως η ΑΕΚ θέλει τον Λε Γκεν κάνει τον... γύρο της Γαλλίας. Η κορυφαία εφημερίδα της χώρας «L'Εquipe» αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Γάλλος τεχνικός... «δεν είναι αντίθετος στην προοπτική μιας καινούριας εμπειρίας στο εξωτερικό, ωστόσο θέλει να εξετάσει όλες τις προτάσεις πριν αποφασίσει».


sentragoal.gr