ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κοντά σε γήπεδο η ΑΕΚ!

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει το γήπεδο της Ριζούπολης σαν έδρα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Αν και η Ένωση είχε αρχίσει να πιστεύει ότι τελικά φέτος η Ομοσπονδία θα όριζε τα γήπεδα στα οποία θα έδινε  τους αγώνες για το πρωτάθλημα τελικά φαίνεται να βρίσκεται η λύση και η συμφωνία με το γήπεδο της Ριζούπολης είναι πολύ κοντά.

Αυτό είναι πολύ καλό νέο, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο τον τελευταίο καιρό έχουν φύγει πολλές ομάδες λόγω της οικονομικής κρίσης κι έτσι υπάρχουν αρκετές ώρες για να προπονείται η ΑΕΚ, αλλά όχι μόνο αφού μπορούν να το χρησιμοποιούν και σαν έδρα.  
 
Αύριο θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις και με τον Κώστα Παπαδημητρίου και είναι πολύ πιθανό η ομάδα να φύγει από «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία, όπου πραγματοποιεί τις προπονήσεις της τον τελευταίο καιρό και φυσικά εάν υπάρξει και συμφωνία στα οικονομικά αναμένεται μέχρι αύριο να έχουμε εξελίξεις.

Πιθανότατα το ποσό που θα ζητήσουν οι ιθύνοντες του κλειστού να αγγίζει περίπου τα 1.000 ευρώ το μήνα, μέχρι τον Μάρτιο που τελειώνει το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Κάτι που δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τους ανθρώπους της ΑΕΚ.


aek365.gr