ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Νέα πρόταση της ΑΕΚ σε Χιμένεθ.

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μανόλο Χιμένεθ κατέθεσε η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr. Λεπτομέρειες για τη νέα οικονομική προσέγγιση της Ένωσης προς την πλευρά του Ισπανού δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι η πρόταση της διοίκησης είναι καλύτερη οικονομικά. Μένει φυσικά να δούμε αν αποδειχθεί ικανή να πείσει τον Χιμένεθ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος τεχνικός εκτός από τις ετήσιες αποδοχές του, τα μπόνους σε κατάκτηση επίτευξης στόχων, ζητά επίσης και κάποιες παροχές για τον ίδιο και τους βοηθός του (σπίτια, σχολεία για τα παιδιά τους) που θα τους κάνει πιο εύκολη τη ζωή στην (άγνωστη γι' αυτούς) Αθήνα.

Όπως είναι σαφές το συνολικό ποσό (συμβόλαια και παροχές για τον Χιμένεθ και τους βοηθούς του) ανεβαίνει πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια είναι δεδομένο ότι οποιοσδήποτε ξένος τεχνικός κι αν έρθει θα ζητήσει ό,τι καλύτερο θεωρεί ο ίδιος, σε πρώτης ανάγκης θέματα, για την καλύτερη παραμονή του στην Αθήνα.

Ωστόσο από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος στην ΠΑΕ ο Αδαμίδης έχει στάνταρ ποσά στα ενοίκια, σε μία προσπάθειά του να μη ξεφύγει το γενικό μπάτζετ της ΠΑΕ.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ έκανε μία νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον Χιμένεθ και αναμένει την απάντησή του το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί. Από τη διοίκηση θέλουν να κλείσουν άμεσα, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, τις διαπραγματεύσεις με τον Χιμένεθ ούτως ώστε σε ενδεχόμενη αρνητική απάντηση του Ισπανού να «τρέξουν» για την επόμενη λύση.

Σε πιθανή θετική φυσική απάντηση η άφιξη του Χιμένεθ στην Αθήνα θα γίνει άμεσα ώστε να πιάσει αμέσως δουλειά.


aek365.gr