ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Βελτιωμένη η "Βασίλισσα"

Η χθεσινή συντριβή από τον Ηρακλή αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία έδειξε μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια της σημερινής της αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η "Βασίλισσα" είχε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση, χωρίς ωστόσ να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ  φύλλο, μιας και ο "Δικέφαλος του Βορρά" επικράτησε στις λεπτομέρειες με 74-70.
Η "τριπλέτα" Παπαδόπουλος-Σιμς-Γκρέι έκανε τη διαφορά για το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, που πήρε λύσεις και από τον Δέδα.

Στον αντίποδα, η "Ένωση" είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον αρχηγό Περικλή Δορκοφίκη, ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Νίκος Παπανικολάου. Θετική παρουσία είχε και ο Σάνον, παρά τη χαμηλή συγκομιδή του σε πόντους, ενώ ο Τέρελ Καστλ προσπάθησε κι αυτός αρκετά.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης περνάει και η άσχημη συμπεριφορά των διαιτητών, οι οποίοι αδίκησαν κατάφορα την ΑΕΚ, ενώ όπως φάνηκε δεν είχαν πάει στο γήπεδο για να σφυρίξουν, αλλά για να κάνουν δημόσιες σχέσεις.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 39-32, 56-41, 74-70

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκρέι 13 (1), Μακ Γκραθ, Αράπης 2, Καλαμπάκας, Δέδας 10 (2), Σιμς 13, Μάρσαλ 6, Παπαδόπουλος 16, Καλλές 2, Γκετσέφσκι 4, Γιαννακίδης 6 (2).

ΑΕΚ (Γκέκος): Σάνον 5 (1), Νικολαΐδης 6 (2), Καλλινικίδης 3, Μακ 5, Κοχαντάρεβιτς 6, Παπανικολάου 14, Δορκοφίκης 21 (2), Καστλ 8 (1), Αντωνάκης, Μελς 2.

ora21.gr