ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στον αέρα του Σκόκο.

Μπορεί το θέμα της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μονοπωλεί την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι εκπρόσωποι του Νάτσο Σκόκο δεν θα ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

Οπως διαβάσετε χθες στο «Goal», αργά το βράδυ της Κυριακής ο Σταύρος Αδαμίδης και οι ατζέντηδες του «υδραυλικού» είχαν νέα συνάντηση για το θέμα της επέκτασης του Αργεντινού, η οποία για άλλη μία φορά απέβη άκαρπη.

Βλέπετε, οι Διαννής και Σολντίνι ήρθαν στην Ελλάδα όπως είχαν προαναγγείλει, παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη και αμέσως μετά άκουσαν για άλλη μία φορά τον Σταύρο Αδαμίδη να τους αναλύει την πρόταση που έχει καταθέσει στον πελάτη τους, χωρίς ωστόσο την παραμικρή αύξηση.

Θυμίζουμε πως η πρόταση της Ενωσης αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2013 με απολαβές που θα αγγίζουν (ως πάγιο ποσό) τις 800- 850.000 ευρώ, ενώ ο Αργεντινός αξιώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Γίνεται επομένως κατανοητό πως, παρ' όλο που η διαφορά δεν είναι τεράστια, το χάσμα παραμένει και όσο οι δύο πλευρές φαίνονται αμετακίνητες τόσο το θέμα θα... διαιωνίζεται, μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το τρέχον συμβόλαιο του «υδραυλικού».


Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» αξιωματούχοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως η υπόθεση θα έχει ευτυχή κατάληξη. Κάτι που μένει να αποδειχτεί στο νέο ραντεβού που θα έχουν οι δύο πλευρές, το οποίο ακόμα δεν έχει οριστεί.



sentragoal.gr