ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Πόνεσε» και τον Χιμένεθ.

Ενός κακού μύρια έπονται και αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα στην περίπτωση της ΑΕΚ. Δεν έφταναν στην Ενωση τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα πριν από την αναμέτρηση με την Αντερλεχτ, ήρθε και ο τραυματισμός του Νάτσο Σκόκο στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης για να «παγώσει» το αίμα όλης της «κιτρινόμαυρης» αποστολής.

Οχι μόνο γιατί ο «υδραυλικός» αποχώρησε αποδυναμώνοντας ουσιαστικά την ομάδα του, η οποία παραδόθηκε στις ορέξεις των Βέλγων και ηττήθηκε με 3-0, αλλά γιατί όπως φαίνεται μόνο με θαύμα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Είναι χαρακτηριστική η σκηνή που ενώ ο Σκόκο προωθείται στην περιοχή της Αντερλεχτ σταματά απότομα πιάνοντας με δύναμη το δεξί του δικέφαλο. Ο πόνος είναι ανεξίτηλα ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του και ζητά επιτόπου αλλαγή.

Ο Χιμένεθ δεν πιστεύει στα μάτια του. Σηκώνει ψηλά τα χέρια σαν να αναρωτιέται γιατί τον... τιμωρεί ο Θεός και βγάζοντας κραυγές γονατίζει στο έδαφος, αρνούμενος να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ο Αργεντινός μεταφέρεται με φορείο εκτός γηπέδου και ο Χιμένεθ σπεύδει να τον ρωτήσει πώς νιώθει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Κάνουν λόγο για θλάση, ο βαθμός της οποίας θα αποσαφηνιστεί μέσω της σημερινής μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί ο παίκτης. Ακόμα και πρώτου βαθμού να είναι όμως θεωρείται απίθανο ο Σκόκο να μπορέσει να αγωνιστεί σε δύο μέρες, γεγονός που στην ΑΕΚ εύχονται να μην κοστίσει.

Βλέπετε, ο «υδραυλικός» είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της Ενωσης, το βαρόμετρο της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει πως μπορεί με μια του ενέργεια να καθαρίσει μόνος του κάθε ντέρμπι.

Και το κυριακάτικο θα είναι το πρώτο ντέρμπι που θα χάσει ο Αργεντινός, με την τεχνική ηγεσία της Ενωσης να σκέφτεται ήδη από χθες το βράδυ πώς θα τον αντικαταστήσει.


sentragoal.gr