ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

«Στο χέρι της ΑΕΚ ο Μπλάνκο»

Η περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο έχει «παγώσει» εδώ και περίπου 1,5 μήνα όταν η πλευρά του παίκτη απέρριψε την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ. Το χατ τρικ όμως του «Ζορό» στην Κομοτηνή, σε συνδυασμό με την επιθυμία (που παραμένει) του παίκτη να μείνει στην ΑΕΚ έφεραν το θέμα στο προσκήνιο.

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντια, αφού χαρακτήρισε φήμες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αργεντινό, μιλώντας στη SportDay ξεκαθάρισε ότι είναι αποκλειστικά στο χέρι της ΑΕΚ η παραμονή του Μπλάνκο στην ομάδα: «Δεν εξαρτάται από μας η παραμονή του Μπλάνκο, αλλά από την ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ δεν έκρυψε ποτέ ότι θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα. Η επιθυμία του δεν έχει αλλάξει. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ.

Αν τον θέλει και του το δείξει με μια σοβαρή πρόταση, θα φτάσουμε σε συμφωνία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου και πρόσθεσε: «Η κατάσταση με το νέο προπονητή έχει αλλάξει για τον Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ τον υπολογίζει, τον χρησιμοποιεί και ο Ίσμαελ είναι ξανά ευτυχισμένος. Έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του, ήταν πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ και θέλει να συνεχίσει να σκοράρει».

Όσο για το αν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη είπε: «Μετά την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ (σ.σ. 500.000 ευρώ το χρόνο), η οποία απορρίφθηκε, δεν υπάρχει νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο. Δεν γνωρίζει αν η ομάδα θα κάνει νέα προσπάθεια για παραμονή του Ίσμαελ», ενώ ερωτηθείς αν έχει προκύψει κάποιος μνηστήρας για τον πελάτη του απάντησε: «Στο διάστημα που ήταν στο περιθώριο από τον προηγούμενο προπονητή είχαμε αρχίσει να αναζητούμε ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όχι όμως κάτι προχωρημένο». Τέλος, για τα δημοσιεύματα περί Παναθηναϊκού και Άρη σχολίασε πως «... είναι φήμες».



aek365.gr