ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μόνο με θαύμα ο «Λύμπε»

Τα δύσκολα αρχίζουν νωρίς για τον Μανόλο Χιμένεθ. Βλέπετε, πέρα από το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Αρη, θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν και τις υπηρεσίες ενός εκ των πολυτιμότερων μέχρι στιγμής παικτών της ΑΕΚ, του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο έμπειρος άσος ενσωματώθηκε χθες, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς, με την ομάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να προπονηθεί, καθώς ταλαιπωρείται από κάκωση στον έσω πλάγιο.

Θυμίζουμε πως ο «Λύμπε» είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στην οποία αντικαταστάθηκε στο 61' από τον Γκέντσογλου. Στη συνέχεια ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής, χωρίς βεβαίως να αγωνιστεί και χθες που επέστρεψε στους Θρακομακεδόνες γυμνάστηκε μόνος του, καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις.

Μάλιστα, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως ο «Λύμπε» θα προλάβει μόνο με θαύμα να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με το ιατρικό επιτελείο να επιδίδεται σε αγώνα δρόμου για να μπορέσει να προλάβει το ματς της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στην Αντερλεχτ.

Δύσκολα και για Πατσατζόγλου

Πέρα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Αρη συγκεντρώνει και ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και συνεχίζει να υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή.

Η κατάστασή του βεβαίως παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Ατομικό ακολούθησε χθες ο Νίκος Γεωργέας, που προσπαθεί σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Καφές, Τζιμπούρ, Γκέντσογλου, Αργυρίου που ενσωματώθηκαν χθες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μάκος προπονήθηκε κανονικά.

Ρίχνει τους ρυθμούς, δουλεύει στην επίθεση 


Οσο πλησιάζει η αναμέτρηση με τον Αρη τόσο ο Χιμένεθ, όπως αναμενόταν άλλωστε, ρίχνει τους ρυθμούς στις προπονήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη του προπόνηση διήρκησε 1 ώρα και 50 λεπτά, η προχθεσινή μιάμιση ώρα και η χθεσινή μία ώρα και δέκα λεπτά.


Μάλιστα, χθες για πρώτη φορά δούλεψε στην επίθεση, χωρίζοντας τους παίκτες του σε ομάδες των έξι και ζητώντας κατά την άσκηση τακτικής να έχουν γρήγορη κυκλοφορία και σωστή ανάπτυξη για να μπορούν να διασπούν πιο εύκολα τις κλειστές άμυνες που θα συναντήσουν στις περισσότερες αναμετρήσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι μεσοεπιθετικοί δούλεψαν αρκετά και στο τελείωμα των φάσεων, προκειμένου να γίνει σταδιακά η ομάδα πιο αποτελεσματική στο σκοράρισμα.


sentragoal.gr