ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

«Τα πάντα για την ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε, αποθεώθηκε και δήλωσε πως θα κάνει «τα πάντα για την ΑΕΚ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ, τη Δευτέρα θα έχουμε συνέντευξη Τύπου και θα τα συζητήσουμε όλα. Να είστε σίγουροι ότι θα δουλέψουμε στο 100%, έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω τη δουλειά», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού προπονητή, ο οποίος και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει, καθώς οι οπαδοί της Ενωσης τον περικύκλωσαν και δε σταμάτησαν να τον αποθεώνουν με συνθήματα.

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, ελπίζω να μην απογοητεύσω όλο αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ όλους που ήρθατε εδώ, θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ», πρόσθεσε πριν αποχωρήσει εμφανώς ικανοποιημένος από το ντελίριο του κόσμου, δείχνοντας να ενστερνίζεται απόλυτα το μεσογειακό ταμπεραμέντο...

Κι αν ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εκστασιασμένος, ο Ισπανός όχι μόνο δεν πήγαινε πίσω, αλλά ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα για το σκηνικό που επακολούθησε.

Ο Χιμένεθ βγήκε από την αίθουσα του αεροδρομίου με την γροθιά του υψωμένη, χαιρετούσε όλο τον κόσμο κι έδειξε να το απολαμβάνει δεόντος ακόμα κι όταν οι οπαδοί τον πήγαιναν... καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητο που τον παρέλαβε.

Ο Ισπανός που δεν έπαψε στιγμή να χαμογελάει και να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, πήρε ως λάβαρο φεύγοντας ένα κασκόλ και μια σημαία της Ενωσης τα οποία σήκωσε ουκ ολίγες φορές για να... πυροδοτήσει νέα τραγούδια και φιλικά χτυπήματα από τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Η υποδοχή που επεφύλασσε στον Χιμένεθ ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή, όχι μόνο λόγω του έντονου ενθουσιασμού που έδειξαν, αλλά και μόνο με την παρουσία τους εκεί, καθώς έως τώρα υποδοχές γίνονταν συνήθως σε αφίξεις παικτών (τελευταία για την ΑΕΚ αυτή του Ντιόπ).

Είναι χαρακτηριστικό πως τελευταία φορά που συνέβη στην ΑΕΚ ήταν το 1999 για χάρη του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ενώ κόσμος υπήρχε και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το 1988.


Ο Μανόλο Χιμένεθ θα μείνει στο Holiday Inn ενώ δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να του γίνει ξενάγηση και στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα Σπάτα. Εξάλλου, την Κυριακή έχει προγραμματιστεί οικογενειακό διπλό με την ομάδα των Νέων, όπου θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει από κοντά τους «κιτρινόμαυρους».

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

* Ο Ισπανός μπορεί να κράτησε σε ολιγόλεπτη αγωνία τον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς η άφιξή του σημειώθηκε με καθυστέρηση αρκετών λεπτών, αλλά οι οπαδοί της ομάδας δεν έδειξαν να πτοούνται σε κανένα σημείο, περιμένοντας καρτερικά και με συνθήματα γεμάτα χιούμορ ως επί το πλείστον.

* «Μάλλον προσγειώθηκες στο Βόλο, ρε Μανόλο, ρε Μανόλο», φώναζαν οι περίπου 150 φίλοι των «κιτρινόμαυρων» που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται λίγο μετά τις 14:00 στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Ισπανό τεχνικό.

* Ο Ισπανός τεχνικός αναμενόταν αρχικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:05 με πτήση της Iberia από Βαρκελώνη.

* Τον Χιμένεθ, από πλευράς Ενωσης, υποδέχθηκαν οι Γκρέταρσον,  Δημητριάδης και Κωνσταντινίδης, με τους οποίους και αναχώρησε από το αεροδρόμιο με προορισμό το ξενοδοχείο του ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να πέσουν και οι υπογραφές με τις οποίες θα κλείσει και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.


sentragoal.gr