ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΡΙΖΟΥΠΟΥΛΗ!

Αύριο είναι πολύ πιθανόν, να λάβει τέλος το σήριαλ με το γήπεδο που θα προπονείται η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ. Αν και κατά το παρελθόν, υπήρξαν ρήξεις σχετικά με το θέμα της Ριζούπολης, ανάμεσα στους ιθύνοντες του γηπέδου και την «κιτρινόμαυρη» πλευρά, αν και είχε φτάσει σε ουσιαστικό χάσμα η υπόθεση, τελικά οι δύο πλευρές θα κάνουν το «πάντρεμα». 

Η ΑΕΚ της «Καρδιάς» μετά την ανταλλαγή που έγινε με το «κιτρινόμαυρο» τμήμα Χάντμπολ λόγω της πολυπόθητης τιμωρίας των 10 αγωνιστικών που είχε η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη για τα επεισόδια στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, έμεινε κενή η μέρα του Σαββάτου(μέχρι να εκτίσει την ποινή της) και έτσι θα έχει ως έδρα της το κλειστό του Μενιδίου, Μπάμπης Χολίδης. 

Όμως το θέμα των προπονήσεων, συνέχισε να βαραίνει τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, διότι θα είναι πολύ δύσκολο για ολόκληρη ομάδα, να μετακινείται μέχρι την Παιανία τρεις φορές την εβδομάδα, η κούραση θα ήταν αναπόφευκτη. Έτσι λοιπόν, μετά από συζητήσεις, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, που ίσως επικυρωθεί σήμερα. Βέβαια εμπόδια υπάρχουν ακόμα, που όμως δεν είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. 

Βασικό είναι το οικονομικό, όπου υπάρχει μια διαφορά, από την οποία όμως δεν απέχει πολύ η προσφορά, των «κιτρινόμαυρων» παραγόντων. Αρχικά οι υπεύθυνοι του γηπέδου, φάνηκαν υπερβολικοί στις απαιτήσεις τους, ζητώντας εκτός από χρήματα και εγγυητικές για την παραμονή της «Ένωσης» στο εν λόγω κλειστό γήπεδο, εκεί ήταν που είχε έρθει η όπως φαίνεται όχι τελική απόφαση για απόσυρση του ενδιαφέροντος για εδραίωση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

 Να σημειωθεί ότι το χάσμα «γεφυρώθηκε» χάρης τις προσωπικές ενέργειες του Αριστείδη Καμάρα που έφερε ξανά κοντά τις δύο πλευρές, ώστε να μιλάμε σήμερα για τελική συμφωνία. 

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται την Τετάρτη η επιστροφή του Ίωνα Χατζηπροδρόμου στις προπονήσεις. Με τα τελευταία φιλικά που έδωσε η «Ένωση»,βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, χρειάζεται ακόμα βελτίωση σε κάποιους τομείς και η ομάδα, θα θεωρείται έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 


ora21.gr