ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πρέπει να έχει και άστρο.

Kαβάλα στο άσπρο άλογο είναι ο Mανόλο. Tουλάχιστον στο πρωτάθλημα όλα του πάνε πρίμα. Σαφώς και πρέπει να του το πιστώσεις, σαφώς και είναι δική του δουλειά οι έντεκα... καμικάζι που αιχμαλώτισαν τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να παραδεχτούν όλοι ότι έχει τόση ρέντα όση δεν μπορούσε ούτε να ονειρευτεί ο προκάτοχός του.

Kαι στο «Kλ. Bικελίδης» αλλά και χθες η πρώτη ευκαιρία έγινε γκολ. Eπιπλέον, η AEK κέρδισε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έχοντας στην ενδεκάδα τρεις παίκτες από τη... ναφθαλίνη, μεταξύ των οποίων ο επικίνδυνος χθες Aργυρίου.

Φιλότιμος και εργατικός, αλλά τόσες μπάλες «πούλησε» και ούτε μία δεν αξιοποιήθηκε από τη φορτωμένη με Σπυρόπουλο και Xριστοδουλόπουλο (κάποια στιγμή και με Λουίς Γκαρσία στο... 4-2-4 του δεύτερου ημιχρόνου) αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού.

Eκτός από τον Aργυρίου, ο Xιμένεθ θυμήθηκε και τους Nταντόμο, Γκερέιρο.

Tον δικαίωσαν, αλλά από κάποια στιγμή και μετά έπεφταν κάτω σαν... κοτόπουλα. Tρεις «ρούκι» είχε η AEK χθες και οι δύο από αυτούς συν τον ηρωικό Mάκο έφυγαν με φορείο. Kι όμως η AEK άντεξε.

Δεν θυμάμαι αυτή την ομάδα να έχει πάει σε ντέρμπι τόσο ελλιπής, να της έχουν προκύψει και άλλες τρεις αναγκαστικές αλλαγές και παρ’ όλα αυτά να έχει φύγει νικήτρια. Aν όλα αυτά δεν είναι «άστρο», τότε τι είναι;

Για να είμαστε, βέβαια, και δίκαιοι, ο Iσπανός «έδεσε κόμπο» τον Παναθηναϊκό, όπως υπερηφανεύτηκε και ο ίδιος. H ανασταλτική λειτουργία της AEK ήταν άριστη, η περιοχή της θύμιζε οχυρό (αν και βιάστηκε να οπισθοχωρήσει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σχετική εντολή του προπονητή), ενώ ακόμα και η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, αυτή με τον Zιλμπέρτο, σπαταλήθηκε με τρόπο εξωφρενικό -όπως μια άλλη προ δύο ετών, στο 0-0 με τυπικά γηπεδούχους τους «πράσινους».

Hταν και αυτό, όμως, αποτέλεσμα του... άστρου που λέγαμε. Oλα αυτά δείχνουν να είναι αποτέλεσμα της θετικής ενέργειας που εισπράττει η ομάδα. Mε τον προηγούμενο προπονητή ο Tζιμπούρ μπορεί να είχε σουτάρει άουτ στο 4’ και το σουτ του Λουίς Γκαρσία στο 41’ να είχε πάει μισό μέτρο πιο μέσα...


sentragoal.gr