ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Μας τρέλανε ο κόσμος…

... και δεν είχαμε το νου μας μέσα στο παιχνίδι». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, Γιώργου Σαμαρά για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισίας

 

 

Η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισίας με 3-0 σετ και ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς μίλησε για αυτό. «Ήταν μια αγχωτική νίκη αλλά μπροστά στον κόσμο μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε το νου μας στις εξέδρες και όχι μέσα στο παιχνίδι, αφού οι οπαδοί μας τρέλαναν με την καταπληκτική ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε για αυτό. Αυτοί είναι που μας έσπρωξαν στη νίκη».

Όσο για το αν η ομάδα της ΑΕΚ έχει ''δέσει'' υπογράμμισε: « Φυσικά και δεν είναι αυτό το πρόσωπο της ομάδας, χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να δείξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Σε λίγο καιρό θα δείτε την πραγματική ΑΕΚ. Φυσικά πάντα θέλουμε να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλάι μας για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όλοι μαζί».

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπευθύνους του γηπέδου και τους ανθρώπους της ομάδας του Ιωνικού που τους παραχώρησαν το κλειστό γήπεδο που έχει μεγάλη σημασία για την Ένωση, αφού αγωνίζεται διπλά στο σπίτι της, τη Νέα Φιλαδέλφεια. 


aek365.gr