ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

«Έχουμε έναν σύμμαχο μαζί μας»

Στο πλευρό της ΑΕΚ στην προσπάθεια της για ανέγερση του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια τάσσεται ο Γιάννης Σγουρός, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη μετά από την συνάντηση, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο Πέτρος Παππάς. «Έχουμε ένα υλοποιήσιμο πλάνο. Έχουμε έναν σύμμαχο μαζί μας», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης ο οποίος πήγε στη συνάντηση με μια μακέτα για το έργο, αναφερόμενος στον νομάρχη Αττικής.

«Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Ο νομάρχης κατανοεί το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο της ΑΕΚ, όπως και με τα άλλα γήπεδα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης εξερχόμενος από το γραφείο του νομάρχη και συνέχισε:

«Έχουμε ένα υλοποιήσιμο πλάνο για την Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε έναν σύμμαχο μαζί μας. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, τον κ. Μωραϊτη», δήλωσε ο κ. Αδαμίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της χρηματοδότησης του έργου:

«Έχουμε σχέδια τα οποία θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε», δήλωσε χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες.

Ο Πέτρος Παππάς αποχώρησε από το γραφείο του κου.Σγουρού χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Στη συνάντηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν τη θέλησή τους να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο εκεί που ήταν και το παλιό-ιστορικό γήπεδο της ομάδας και συζήτησαν γύρω από το ζήτημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, μάλιστα, είχε μαζί του έγγραφα και σχεδιαγράμματα για τη μελέτη του νέου γηπέδου η οποία συμπεριλαμβάνει ήπιες εμπορικές χρήσεις.


sport-fm.gr