ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Όποιος δουλεύει θα αμείβεται»

Μαθαίνοντας οι παίκτες της ΑΕΚ, τα όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ, σίγουρα θα αισθάνθηκαν ότι αυτά τα λόγια κάπου τα είχαν ξανακούσει.
 
«Δεν θα κοιτάξω όνομα, εθνικότητα και ηλικία. Για μένα μπορεί να είναι τόσο σημαντικός ο Δέλλας, όσο και ο Φροξυλιάς. Κάθε παίκτης θα κριθεί από τη δουλειά που θα κάνει», δήλωσε κατά τη μεσημεριανή παρουσίασή του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει λίγο νωρίτερα, κατά την πρωινή προπόνηση και στους παίκτες του, αφού με ομιλία με ομιλία του προς τους «κιτρινόμαυρους» ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα είναι δίκαιος και πως θα ανταμείβεται με θέση στην ενδεκάδα μόνο όποιος δουλεύει, χωρίς να γίνεται η παραμικρή διάκριση.

«Θέλω να είστε απολύτως σίγουροι, πως δεν πρόκειται να αδικήσω κανέναν. Όποιος δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, θα ανταμείβεται. Δεν με νοιάζει τι γινόταν μέχρι τώρα, ούτε και θέλω να ξέρω», είπε ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:

«Αυτό που μετράει για μένα, είναι αυτό που θα βλέπω στο γήπεδο από εδώ και πέρα. Θα υπάρχουν ίδιες ευκαιρίες για όλους και δεν πρόκειται να αδικηθεί κανείς. Είναι δύσκολο και ούτε και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αμέσως. Όσες αλλαγές πρέπει να γίνουν, θα γίνουν σιγά-σιγά. Το μόνο που ζητάω από εσάς, είναι να συνεχίσετε την σκληρή δουλειά».

Επέστρεψε ο Σκόκο


Από εκεί και πέρα, η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ επεφύλασσε ευχάριστα νέα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τον Νάτσο Σκόκο να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς και να γυμνάζεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Την Δευτέρα (11/10) ξεκίνησε η προετοιμασία της «Ενωσης» για τον αγώνα με τον Αρη και ο Αργεντινός εμφανίστηκε πανέτοιμος και έδειξε ότι θα προλάβει το ματς της Κυριακής.


Στην προπόνηση βρέθηκαν ακόμη δύο παίκτες, ο Γιάχιτς, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του, αλλά και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που την Κυριακή είχε εξασφαλίσει άδεια και απουσίασε.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον Μανόλο Χιμένεθ, μιας και δεν είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν την Κυριακή.

Τέλος, όσον αφορά τον Χρήστο Πατσατζόγλου παρέμεινε κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από ίωση στο αναπνευστικό, ενώ ατομικό συνέχισε ο Γεωργέας.


sentragoal.gr