ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

«Ήρθα για τίτλους»

Στην Αθήνα ο Ντιόπ που δήλωσε πως πιστεύει πολύ στην ομάδα - «Γήπεδο» το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από 200 και πλέον ΑΕΚτζήδες που υποδέχθηκαν τον Σενεγαλέζο.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θύμισε σήμερα λίγο από το πέταλο στο ΟΑΚΑ και από μαγικές στιγμές της Νέας Φιλαδέλφειας. Καπνογόνα, συνθήματα, χαμόγελα και οπαδοί ευτυχισμένοι μετά από χρόνια για μία τόσο σημαντική μεταγραφή. Η πτήση της Ολυμπιακής από Λονδίνο έφτασε στις 17:50 στην Αθήνα. Περίπου 20 λεπτά μετά ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε την εμφάνιση του και ακολούθησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Το «θηρίο» της ΑΕΚ… Τα συνθήματα από νωρίς για τον Ντιόπ και την ΑΕΚ «χάλασαν» την Κυριακάτικη ηρεμία του αεροδρομίου και άπαντες ρωτούσαν ποιος έρχεται και μαζεύτηκε τόσο κόσμος. Περισσότεροι από 200 φίλοι της ΑΕΚ ήταν εκεί, κυριακάτικο απόγευμα Ιουλίου για να «ξεσπάσουν» και να δείξουν ότι τις μεγάλες μεταγραφές τις «αγκαλιάζουν» με το «καλημέρα» και τους ενθουσιάζουν.

Ο Ντιόπ δεν το πίστευε... Σαστισμένος στην αρχή προσπαθούσε να αντιληφθεί τι γινόταν και μετά το… χάρηκε. Φόρεσε το κίτρινο κασκόλ και έδειχνε να αποκτά καλή σχέση με τον κόσμο, στον οποίο χάρισε πολλά χαμόγελα. Οι Ενωσίτες τον αγκάλιαζαν και του ζητούσαν τα… γνωστά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον συνόδεψε μέχρι το αυτοκίνητο του και ουσιαστικά τον πήγαν… στα χέρια. Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω σωματοδομής. Εκεί, ο Ντιόπ μπαίνοντας στο αυτοκίνητο σήκωσε το κασκόλ της ΑΕΚ ψηλά και εκεί έγινε πανζουρλισμός!

Οσον αφορά τις δηλώσεις του, έγιναν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω της παρουσίας του κόσμου με τον 32χρονο Σενεγαλέζο να δηλώνει μεταξύ άλλων «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για να επιστρέψουμε στους τίτλους. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Την έχω δει σε πολλά παιχνίδια τόσο του Γιουρόπα Λιγκ όσο και στο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή τη μεταγραφή. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εντυπωσιακή υποδοχή: «Είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Θέλω να τους το ανταποδώσω με την απόδοση μου στο γήπεδο».

ΔΕΙΤΕ VIDEO ME DIOP...http://www.youtube.com/watch?v=TGQXgErfMQI&feature=player_embedded

aek365.gr