ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Συγκάτοικοι Μαϊστόροβιτς - Ντιοπ!

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ έφτασε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ενωσης και να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων».
 

Ο Σενεγαλέζος άσος, έφτασε με καθυστέρηση στον προορισμό του, καθώς συνάντησε κίνηση από το Μόναχο, όπου προσγειώθηκε μέχρι το Ζέεφελντ, εκεί που τον υποδέχτηκε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης.
Ο νεοαποκτηθέντας άσος των «κιτρινόμαυρων» είχε συνομιλία με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας κι ακολούθως αποσύρθηκε στο δωμάτιό του για να ξεκουραστεί.

Ο Ντιόπ, που θα μείνει στο δωμάτιο με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο φιλικό με την Ουνιρέα, καθώς θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο έτσι ώστε να μπει σιγά-σιγά σε ρυθμούς προπόνησης. Το Σάββατο αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Οσον αφορά στα της προετοιμασίας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει μείνει ικανοποιημένος από την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του για δουλειά και συγκεκριμένα στον τομέα της τακτικής, χορήγησε ρεπό στους «κιτρινόμαυρους» για το πρωί της Τρίτης.

sentragoal.gr