ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αδαμίδης: "Τα θέλουμε όλα"

Με δηλώσεις του, στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης της Αυστραλιανής κυβέρνησης και της Ομοσπονδίας της χώρας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν και έβαλε τον πήχη στην κορυφή.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του τουρνουά στην Αυστραλία, έγινε σήμερα εκδήλωση-γεύμα καλωσορίσματος προς τιμήν των τεσσάρων ομάδων. Τον δικέφαλο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης, ο τιμ μάνατζερ Βασίλης Δημητριάδης, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Παντελής Καφές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ζητήθηκε από τον Σταύρο Αδαμίδη να μιλήσει για την ομάδα και τη φετινή προσπάθεια, βάζοντας τον πήχη στην κορυφή, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στον κόσμο.

"Αναλάβαμε την ΑΕΚ πριν από τέσσερις μήνες σε μια δύσκολη περίοδο, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη χώρα γενικότερα. Δουλεύουμε καθημερινά για να λύσουμε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα", τόνισε αρχικά ο Αδαμίδης και πρόσθεσε:

"Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι γνωστοί και είναι πάντα υψηλοί. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Όσον αφορά το τουρνουά ο πρόεδρος της Ένωσης δήλωσε ικανοποιημένος από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση: "Είναι τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά και είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές που επέλεξαν την ΑΕΚ για αυτό το τουρνουά".
Γκριν: "Φιλοξενούμε 3 μεγάλες ομάδες"

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης της Αυστραλίας ήταν ο υπεύθυνος Σπορ για τη Νέα Νότιο Ουαλία, Κέβιν Γκριν: "Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε 3 από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Στόχος μας είναι να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις της δικής μας ομάδας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς που συνέβαλαν τα μέγιστα στη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά".

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ"

Τέλος ο εκπρόσωπος των διοργανωτών, Γκρεκ Νέντερμπακ, αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για τα πολλά γκολ και τους 8 βαθμούς που μάζεψε: "Χαιρόμαστε που σας έχουμε εδώ. Ελπίζουμε να δούμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμή μας που βρίσκονται εδώ 3 πολύ καλές ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τους 8 βαθμούς που συγκέντρωσε".

Επίσκεψη ο πρόξενος

Δεν θα είναι υπερβολή αν τονίσουμε πως από τις τρεις φιλοξενούμενες ομάδες (ΑΕΚ, Ρέιντζερς, Μπλάκμπερν), η Ένωση είναι αυτή που έχει κλέψει την παράσταση και αυτό φυσικά λόγο των Ελλήνων ομογενών που αυτές τις μέρες έχουν κιτρινίσει το Σίδνεϊ και όπου βρεθούν αποθεώνουν την ομάδα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα θα είναι και η αυριανή επίσκεψη του Έλληνα πρόξενου στο ξενοδοχείο της ομάδας, προκειμένου να γνωρίζει από κοντά το επιτελείο της ομάδας αλλά και για να συγχαρεί την διοίκηση για την απόφαση να έρθει στην Αυστραλία, δίνοντας μεγάλη χαρά στους Έλληνες ομογενείς.

"Κιτρινόμαυρο" περίπτερο

Την Τρίτη (26/7) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα βρεθούν σε ειδικό περίπτερο στην "έκθεση" του τουρνουά προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους οπαδούς της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και εκεί ο δικέφαλος θα κλέψει την παράσταση.

sport24.gr