ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

«Παλιές καλές μέρες»

Τις παλιές καλές μέρες της ΑΕΚ θυμίζει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς η προετοιμασία που γίνεται, φέτος, στο Ζέεφελντ. Ο τεχνικός της «Ενωσης» παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στα «Νέα» και αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που έχει βγάλει μέχρι στιγμής... Ομως δεν έμεινε εκεί. Μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις, για τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο αλλά και τους Τζιμπούρ και Σκόκο... Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λεγόμενά του είναι ότι πράγματι στην ΑΕΚ φέτος υπάρχει εξαιρετικό κλίμα.

«Μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των τίτλων και της άψογης συμπεριφοράς όλων», τόνισε αρχικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός. «Είναι νωρίς να πούμε τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί η ΑΕΚ.
Προχωράμε βήμα, βήμα αλλά φυσικά οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί», πρόσθεσε.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι άριστο! Θέληση υπάρχει μεγάλη, πάθος από του πάντες και όλοι διεκδικούν θέση στην ομάδα. 'Η επιδιώκουν να την κερδίσουν. Η ομάδα είχε πάρα πολύ καιρό να είναι μια γροθιά, τόσο ενωμένη! Μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των τίτλων και της άψογης συμπεριφοράς όλων!»

Για τους Λυμπερόπουλο και του Δέλλα: «Όχι μόνο αυτοί, αλλά όλοι οι παίκτες βοηθούν. Θα ήταν ντροπή να έλεγα ότι οι Λυμπερόπουλος-Δέλλας είναι μόνο για τα αποδυτήρια. Τους υπολογίζω πολύ. Βέβαια ως παλιοί έχουν την υποχρέωση να παρακινούν τους συμπαίκτες τους και να δίνουν προς όλους το καλό παράδειγμα».

Για τους στόχους και τις μεταγραφές: «Είναι νωρίς να πούμε τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί η ΑΕΚ. Προχωράμε βήμα, βήμα αλλά φυσικά οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί. Θα δούμε αν κάνουμε άλλη μεταγραφή. Δεν μιλάω γι'αυτό γιατί δεν θέλω να υποτιμήσω κανένα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσω να έχει η ΑΕΚ τα προβλήματα της περασμένης σεζόν. Με τίποτα!».

Για το αν η ΑΕΚ έχει κάποια πρόταση για ποδοσφαιριστή της: «Ισχύουν όσα είπαμε με τον πρόεδρο. Είναι θέμα διοίκησης και οικονομικής κατάστασης. Εγώ δεν θα ήθελα στο τέλος να έρθει κάποιος ή να φύγει. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι».

Για κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως τον Μανωλά και το πόσο αυστηρός είναι: «Κάποιες φωνές του έβαλα. Εντάξει... Νέο παιδί είναι, ξέρετε πως είναι αυτά».

Για τον Ντιοπ: «Αλίμονο αν λέμε πόσο θα βοηθήσει ή πόσο καλός είναι. Το ζήτημα είναι να ετοιμαστεί γρήγορα και να βρεθεί σε καλή κατάσταση».

Για τους Σκόκο και Τζιμπούρ: «Όλα καλά»

sentragoal.gr