ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το Σίδνεϊ δείχνει ενδεκάδα.

Δεν είναι ένα ταξίδι αναψυχής ή ρουτίνας, η ΑΕΚ δεν ταξιδεύει αυτήν την ώρα για την Αυστραλία ως ένας περιοδεύων θίασος για να βάλει κάποια ευρώ στο ταμείο της συμμετέχοντας σε ένα διεθνές τουρνουά.

Εκ του αντιθέτου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε ότι στα τρία φιλικά ματς με τη Σίδνεϊ, την Μπλάκμπερν και τους Ρέιντζερς θα μονταριστεί το βασικό σχήμα της ερχόμενης σεζόν.


Αυτό τόνισε άλλωστε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστραλία: "Έχω πει ότι αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικά και θα αποτελέσει ένα καλό δείγμα γραφής για τα όσα κάναμε στην προετοιμασία. Θα είναι πολύ καλά τεστ με τρεις δυνατές ομάδες και μετά από αυτά τα παιχνίδια θα δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί τα περισσότερα φιλικά μας (η ΑΕΚ θα δώσει πιθανότατα ένα ακόμα στην Αθήνα 8 Αυγούστου)".

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Πάπα Μπούμπα Ντιοπ οι οποίοι αναμένεται να παίξουν σε κάποιο ή κάποιο εκ των τριών φιλικών αγώνων. Ο προπονητής δήλωσε σχετικά: "Θα δούμε πότε θα παίξουν. Σε αυτά τα παιχνίδια θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι γιατί είναι πολύ δυνατά. Ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση και θα δούμε που και πότε θα χρησιμοποιηθούν".

Σχετικά με την πρόταση στον ανανέωσης που έγινε στον Τζιμπούρ, ο σέρβος τεχνικός έδειξε να συμφωνεί με το σκεπτικό του Σταύρου Αδαμίδη να επεκταθούν οι συνεργασίας με παίκτες που αποτελούν τα σπουδαιότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας: "Του έγινε μια πολύ καλή πρόταση την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και πέρα, το χειρίζεται ο πρόεδρος".

Τέλος ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στους Έλληνες της ομογένειας οι οποίοι ανυπομονούν για τέτοιες στιγμές: "Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και για εμάς και την ομογένεια. Ελπίζουμε να περάσει καλά ο κόσμος όσο θα είμαστε εκεί. Είναι μια καλή ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα και να πάρουν λίγο άρωμα από Ελλάδα".

Στο ταξίδι στην Αυστρλία αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης τονίζοντας: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και όπως όλες οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να συμμετέχει σε τουρνουά στο εξωτερικό υψηλού επιπέδου. Όπως οι φίλοι της ομάδας οφείλουν και πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα, έτσι και η ΑΕΚ οφείλει να είναι κοντά στους φίλους της είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό».

Το πρόγραμμα στην Αυστραλία (σε ώρα Ελλάδας)
Δείτε αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα των ομάδων του Τουρνουά της Αυστραλίας.

24/07 Επίσημη Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων : Sydney Football Stadium.

Στην συνέντευξη θα παρευρεθούν ο προπονητής και δύο παίκτες από κάθε ομάδα

25/07 Ημέρα Αγώνων

05.45 Σίδνεϊ. - AEK FC

08.00 Ρέιντζερς - Μπλάκμπερν

26/07 : Επίσημο Γεύμα Καλωσορίσματος

Στο γεύμα θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και των τεσσάρων ομάδων. Στο γεύμα θα γίνει και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των ομάδων.

Από κάθε ομάδα θα παρευρεθούν ένας διοικητικός εκπρόσωπος, ο προπονητής και μία αντιπροσωπεία παικτών.

27/07 Συνέντευξη Τύπου - Sheraton Hotel

Στην συνέντευξη θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας και δύο παίκτες

28/07 Ημέρα Αγώνων

11.00 AEK - Μπλάκμπερν

13.15 Σίδνεϊ - Ρέιντζερς

30/07 Συνέντευξη Τύπου – Sheraton Hotel

Στην συνέντευξη θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας και δύο παίκτες

31/07 Ηotel Star City – Επίσημη Εκδήλωση που κλείνει το τουρνουά

31/07 Ημέρα Αγώνων

10.00 ΑΕΚ - Ρέιντζερς

12.15 Σίδνεϊ - Μπλάκμπερν

Η αποστολή της ΑΕΚ στο Σίδνεϊ
Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ η οποία θα ταξιδέψει την Πέμπτη για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές φιλικό τουρνουά. Στην 24αδα συμπεριλίφθηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Η αποστολή αποτελείται από τους Σάχα, Αραμπατζή, Δέλλα, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελα, Γεωργέα, Νταντόμο, Λαγό, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκο, Καφέ, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς και Παυλή.

sport24.gr