ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Πρόσωπα που... ξεχωρίζουν.

Είναι γενικώς παραδεκτό ότι η ΑΕΚ έπασχε πέρυσι στον τομέα της τακτικής, σε βαθμό που αν μη τι άλλο την καθιστούσε αποκρουστική σε ορισμένους αγώνες. Η δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα συνεχίζεται στο Ζέεφελντ με αμείωτους ρυθμούς με δεύτερο... προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα οι οποίος δεν σταματά να μιλά στους συμπαίκτες του και να τους κατευθύνει.

Σε τέτοιο βαθμό που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το περισσότερο που είχε να πει κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ήταν ένα... "Μπράβο Δέλλα". Αστειευόμαστε ασφαλώς καθώς ο σέρβος τεχνικός έκανε κάμποσες φορές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, αν και από ένα σημείο και ύστερα απλώς παρατηρούσε, μάλλον ικανοποιημένος από όσα έβλεπε από τους χωρισμένους σε τρία γκρουπ των επτά, παίκτες του.

Τι κρατάμε όμως από την προπόνηση; Ορισμένες παρατηρήσεις για κάποια πρόσωπα που είναι σε θέση να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο ή να αποτελέσουν χρήσιμα γρανάζια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Κολοσσός: Δεν είναι μόνο η στεντόρεια φωνή του με την οποία καθοδηγεί τους συμπαίκτες του αλλά και η μεγάλη ποδοσφαιρική ευφυΐα του. Την καλύτερη πάσα στην προπόνηση την έκανε ο Τραϊανός βγάζοντας τετ-α-ετ τον Γρηγόρη Μάκο που όμως δεν ευστόχησε. Δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν θα αργήσει να βάλει σε δίλλημα τον τεχνικό της ομάδας να τον δοκιμάσει και δίπλα στον Μαϊστόροβιτς (εφόσον βέβαια ο Σουηδός παραμείνει στην ομάδα). 


Ο τεχνίτης: Ο Βραζιλιάνος Εντερ δεν ήλθε στην ΑΕΚ για να περιμένει τη σειρά του. Θέλει θέση βασικού και την θέλει τώρα. Σίγουρα μπορεί να την αρπάξει αφού παίκτες με την ικανότητα να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και να προσφέρουν ασίστ και γκολ δεν διαθέτει πολλούς η ΑΕΚ. Έκανε μια εκπληκτική ενέργεια αδειάζοντας τρεις αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα. Πράγματα που περιμένουμε να δούμε και από τον Λεονάρντο ο οποίος προς το παρόν παρουσιάζεται σφιγμένος.

Δεξί μπακ κατ' ανάγκη: Η περιθωριοποίηση του Κάρλος Αραούχο θα κοστίσει στην ΑΕΚ αν δεν βρει δεξιό μπακ που να ξέρει τη θέση ώστε να μην αναγκάζεται να ορίζει κατά συνθήκη πλάγιους αμυντικούς. Ο Σάνελ Γιάχιτς χρησιμοποιήθηκε και χθες στον συγκεκριμένο ρόλο, πήγε καλά και επιθετικά σκοράροντας μια φορά κι έχοντας μια ασύλληπτη κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει την ενδεδειγμένη λύση για τη συγκεκριμένη θέση κι ίσως η ΑΕΚ θα το βρει μπροστά της αν δεν ενεργοποιήσει τον Αραούχο ή δεν βρει αντικαταστάτη του.


Η έκπληξη της διοργάνωσης: Στα 23 χρόνια του ο Λευτέρης Ιντζόγλου (γιος του Μπάμπη Ιντζόγλου, παίκτη που άφησε την σφραγίδα του στην ΑΕΚ) βρέθηκε στην προετοιμασία της Ενωσης από το πουθενά. Είχε ξεμείνει στα αζήτητα της τρίτης εθνικής κατηγορίας, όμως τόσο χθες όσο και σήμερα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και σε υψηλότερο επίπεδο. Δεν είναι ασφαλώς μια λύση για το βασικό σχήμα, άλλωστε το παλικάρι το συμβόλαιό του προσπαθεί να εξασφαλίσει καθότι βρίσκεται υπό δοκιμή. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, παίζει τη μπάλα με τη μία, είναι μαχητικός και πείσμων και δεν κάνει λάθη. Ίσως αυτή να είναι η μεγάλη ευκαιρία που περίμενε σε όλη την καριέρα του.

Ο κεφάτος: Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αρχίζει να το διασκεδάζει πάλι που βρίσκεται στην ΑΕΚ. Άλλωστε είναι και η τελευταία σεζόν του συμβολαίου του και πρέπει να αφήσει πίσω την περυσινή άσχημη σεζόν. Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου τον κάνει να νιώθει καλύτερα και να πιστεύει ξανά στον εαυτό του. Ο αργεντινός θέλει να επιστρέψει με συχνότητα στα γκολ και δουλεύει πολύ (όπως πάντοτε άλλωστε). Σήμερα είχε μια καταπληκτική ασίστ η οποία κατέληξε σε γκολ από τον Παναγιώτη Λαγό.

sport24.gr