ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δυσαρεστημένος ο Γκέκος.

Λένε πως η Ελλάδα? τρώει τα παιδιά της. Η ΑΕΚ δεν ξέρουμε αν τα... τρώει, αλλά σίγουρα τα πικραίνει. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην περίπτωση του Μηνά Γκέκου. Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα πέρυσι, σε μια περίοδο που όλα έδειχναν να καταρρέουν, και την οδήγησε σε ασφαλές λιμάνι. Τι πήρε πίσω; Μάλλον μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα και σίγουρα πολύ, μα πολύ πίκρα.

Ο Γκέκος βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη μέση ενός εμφύλιου πολέμου και σίγουρα όχι μόνο είναι δυσαρεστημένος, αλλά σκέφτεται σοβαρά και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ βλέπει μια μερίδα ανθρώπων του συλλόγου να μην τον θέλει. Βλέπει επίσης κάποιους από αυτούς να μιλάνε εξ ονόματός του ή να αναφέρονται σε εκείνον χωρίς ο Γκέκος να τους ξέρει καν ή να τους έχει πει κάτι. Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ως αντικαταστάτη του ένα άλλο παιδί της ΑΕΚ, τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος βλέπει κι αυτός το όνομά του να εμπλέκεται στην όλη ιστορία χωρίς να το θέλει.

Ο μόνος που στηρίζει απόλυτα (μαζί και ο Παντελής Γαμπιεράκης) τον Γκέκο είναι ο Μπάμπης Καραμανλής, με τον οποίο μάλιστα θα έχει τετ α τετ σήμερα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε πει από νωρίς στον 51χρονο προπονητή ότι επιθυμεί την παραμονή του. Οι δυο άνδρες θα μιλήσουν για όλα. Φυσικά και για τα πλάνα που έχει καταστρώσει ο Γκέκος για τη νέα σεζόν. Πλάνα που έχουν να κάνουν και με το μπάτζετ (θα είναι καθαρά κοντά στις 600.000 και τα περί μπάτζετ 250.000 που ακούγονται μάλλον είναι εκ του πονηρού) και τις μεταγραφές (ο Γκέκος θα χρησιμοποιήσει τις επαφές που έχει με κάποιες μεγάλες ομάδες για να αποκτηθούν και 3 ή 4 σημαντικοί παίκτες ως δανεικοί). Το θέμα είναι, όμως, αν θα μείνει τελικά στον πάγκο?

sentragoal.gr