ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τα... πήρε απ' τη Μίλαν!

Το «κυνηγητό» του Σταύρου Αδαμίδη στη διοίκηση της Τζένοα και οι απειλές περί προσφυγής στο CAS έφεραν τελικά αποτέλεσμα και η ΑΕΚ βγήκε κερδισμένη από τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μίλαν.

Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, λοιπόν, συμφώνησε με την ομάδα της Γένοβας να καταβληθεί ποσό ύψους 600 χιλιάδων ευρώ, ήτοι υπερτετραπλάσιο από το αρχικό των 135 χιλιάδων που θα έπαιρνε, αν ίσχυε το ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Θυμίζουμε ότι, αρχικά, η Τζένοα επέμενε να δώσει το συγκεκριμένο ποσοστό, αφαιρώντας όμως από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που πήρε από τη Μίλαν για την παραχώρηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού, τα 3,6 που είχε δώσει στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.

Ο Αδαμίδης, όμως, δεν άφησε την υπόθεση, κράτησε πολύ σκληρή στάση και ζήτησε να συνυπολογιστεί και η αξία των τριών παικτών της Μίλαν που δόθηκαν ως αντάλλαγμα στην Τζένοα.
Έτσι, και υπό το φόβο της δικαστικής διαμάχης, οι Γενοβέζοι υποχώρησαν και δέχθηκαν τελικά να πληρώσουν στους «κιτρινόμαυρους» 600 χιλιάδες ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα εισπράξει ποσοστό μεταπώλησης, ανάλογο με το αν η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στη Μίλαν είχε κοστίσει ποσό της τάξεως των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Το συμβόλαιο του «Παπ» με τους «ροσονέρι» αναμένεται να καθαρογραφεί και να υπογραφεί την Τρίτη (20/7) και η Ένωση θα εισπράξει το 50% του ποσοστού της ως πρώτη δόση σε περίπου ένα μήνα.
Όσο για το υπόλοιπο 50%, συμφωνήθηκε να καταβληθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

sentragoal.gr