ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η αποθέωση... συνεχίζεται!


Δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει η «Ένωση» στο Σίδνεϊ για να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους και να αποθεώσουν την αποστολή, με το gazzetta.gr να παρακολουθεί κάθε κίνηση των «κιτρινόμαυρων».

Εορταστικό ήταν το κλίμα στο ξενοδοχείο «Σέρατον» του Σίδνεϊ, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, αφού δεκάδες ομογενείς φίλοι της «Ένωσης» βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πρώτου ορόφου του κτιρίου για να φωτογραφηθούν και να συνομιλίσουν με τα ινδαλματά τους και τους αγαπημένους τους παίκτες. Οι φίλαθλοι έκαναν πάρα πολλά χιλιόμετρα για να βρεθούν δίπλα στην Ενωση.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Ίσμαελ Μπλάνκο, Σάββας Γκέντσογλου και Λεονάρντο, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν, υπέγραψαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με τους φίλους του «δικέφαλου» που βρέθηκαν στο «Σέρατον». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση αυτή ήταν «παρών» και το κλαμπ της «Οriginal» από την Μελβούρνη.

* Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι τα παιδιά από την Μελβούρνη έψαξαν επίμονα τον αρχηγό της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να τον βρουν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί του, ενώ ήθελαν σαν τρελοί να συνομιλήσουν και να ευχηθούν καλή επιτυχία στην «σημαία» της «Ένωσης».



* Με τον Έλληνα πρόεδρο της Sidney FC, Τζωρτζ Γιάνναρο γευμάτισαν το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αφού ο Ελληνοαυστραλός παράγοντας διαθέτει ελληνικό εστιατόριο στο Σίδνεϊ, όπου προσφέρθηκαν ελληνικές νοστιμιές στην αποστολή του «Δικέαλου Αετού».

*Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ θα γευματίσει με τον Έλληνα πρέσβη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα έχει φτιαχτεί έτσι, ώστε να μην επηρεάζει στο ελάχιστο τους παίκτες του ελληνικού συλλόγου, ενώ κανείς δεν παρεκλίνει στις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

gazzetta.gr