ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Μοιράζουν αυτόγραφα στον κόσμο.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα βρεθεί αύριο σε ειδικό περίπτερο της ομάδας για να φωτογραφηθεί και να μοιράσει αυτόγραφα με Ενωσίτες και όχι μόνο, οπαδούς.

Από την πρώτη στιγμή που η αποστολή της ΑΕΚ πάτησε το πόδι της στην Αυστραλία, η παρουσία της εκεί έχει «αγκαλιαστεί» από τον κόσμο και οι Ενωσίτες οπαδοί έχουν δείξει έντονα την αγάπη τους στην ομάδα και στα μέλη της αποστολής.

Δεν είναι άλλωστε λίγοι αυτοί που περνάνε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η Ένωση προκειμένου να αποσπάσουν κάποια αυτόγραφα και φωτογραφίες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που δεν έχουν την ευκαιρία να τα βλέπουν τόσο συχνά, όπως εμείς εδώ στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, για αύριο, μία μέρα πριν από το δεύτερο παιχνίδι του δικεφάλου στο τουρνουά, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα βρεθεί σε ειδικό περίπτερο που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ και θα μοιράσει αυτόγραφα, ενώ θα φωτογραφηθεί και με τον κόσμο που θα δώσει το «παρών».

Πρόκειται για ένα stand της ομάδας, όπου έχει «εφοδιαστεί» με εμφανίσεις και διάφορα άλλα διακριτικά με τον δικέφαλο, προκειμένου να προμηθεύσει με επίσημα προϊόντα της ΠΑΕ, τους ομογενείς φίλους της ΑΕΚ. Εκεί λοιπόν θα παραβρεθούν αύριο παίκτες ώστε να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης (μην ξεχνάμε ότι το ακόμα βρισκόμαστε σε πρόγραμμα προετοιμασίας και οι ρυθμοί είναι πολύ έντονοι) κοντά στον κόσμο που είναι όλα αυτά τα χρόνια, έστω και από μακριά... δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

aek365.gr