ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

«Δύσκολο όχι ακατόρθωτο»

Η ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο στην Ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ ανδρών, αφού κληρώθηκε με μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Λευκορωσίας, την Μίνσκ. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αρβανίτης σχολιάζει τις πρώτες εντυπώσεις από την κλήρωση στο aek365.gr .«Η αλήθεια είναι ότι η κλήρωση δεν είναι από τις καλύτερες που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Η Μίνσκ είναι  μια αρκετά καλή ομάδα και στο ρόστερ της διαθέτει και αρκετούς παίκτες από την Εθνική της χώρας τους. Πρόσφατα μάλιστα την αντιμετώπισα και με την Εθνική ομάδα  της Κύπρου και καταφέραμε να φύγουμε νικητές. Ελπίζω ότι και η ΑΕΚ θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική σε αυτό το παιχνίδι και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα η κλήρωση είναι δύσκολη αλλά η νίκη δεν είναι ακατόρθωτη».

Η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου και στο επίπεδο του ρόστερ επικρατεί μια σχετική αισιοδοξία ειδικά και μετά την σημερινή μεταγραφή με τον Μάνιτς. «Από την περασμένη σεζόν είχαμε καταφέρει να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ και με Ελληνική βάση και τώρα γίνονται οι κατάλληλες προσθήκες. Ελπίζουμε αυτή η μεταγραφή να βοηθήσει όπως περιμένουμε την ομάδα. Επειδή πέρυσι οι δύο ξένοι δεν κατάφεραν να κάνουν μια καλή χρονιά ελπίζουμε ο Μάνιτς να μπορέσει να προσφέρει στην ΑΕΚ».

Όσο για το θέμα που δημιουργεί ανασφάλεια στην ομάδα είναι αυτό του γηπέδου. Μετά και την χθεσινή απάντηση του Δήμου Μενιδίου ότι η πρόταση της ΑΕΚ απορρίφθηκε κι έτσι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού το γήπεδο που θα τους στεγάσει τη νέα σεζόν, ειδικά και τέτοια εποχή δεν ξέρουν τι θα γίνει στη συνέχεια. «Επικρατεί σε όλους μας το αίσθημα της ανασφάλειας ειδικά και μετά την απόφαση του Δήμου Μενιδίου για την απόφαση του γηπέδου. Και ειδικά όταν γνωρίζουμε και από τα προηγούμενα χρόνια πόσο δύσκολη είναι η ανεύρεση γηπέδου. Αλλά ελπίζουμε στο τέλος όλα να πάνε καλά και να βρούμε κι εμείς το γήπεδο που θα μας στεγάσει».

aek365.gr