ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Βόλος ή Κρήτη για την ΑΕΚ.

Το ΟΑΚΑ πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμο για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς και η Ενωση δηλώνει Πανθεσσαλικό ή Παγκρήτιο ως έδρα στην ΟΥΕΦΑ



Μπορεί τα συνεργεία κατόπιν της απόφασης ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να μπήκαν άμεσα στο ΟΑΚΑ για αντικατάσταση του κατεστραμμένου χλοοτάπητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προλάβουν και τις ημερομηνίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το Ολυμπιακό Στάδιο να είναι έτοιμο είτε στις 19 Αυγούστου, είτε στις 26. Για αυτό και η ΑΕΚ αναζητά από τώρα την έδρα που θα πρέπει να δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ για το ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ που θα γίνει στην Ελλάδα.

Πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Έχει ικανοποιητική χωρητικότητα (22.700 θεατές), έχει πρόσβαση με αυτοκίνητο από την Αθήνα (320 χλμ. απόσταση από την πρωτεύουσα) και πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η ΟΥΕΦΑ για ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αλλωστε, εκεί έχει αγωνιστεί η εθνική ομάδα, ενώ είχε παίξει στο παρελθόν και η Λάρισα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Δεύτερη επιλογή είναι το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου. Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει το μεγάλο μειονέκτημα της απόστασης από την Αθήνα (ταξιδεύεις αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς από την πρωτεύουσα). Χωρά 27.000 θεατές, πληροί και αυτό τις προϋποθέσεις που θέτει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αλλά είναι δεύτερη επιλογή για την ΑΕΚ που δείχνει να προτιμά τον Βόλο.

Τα δύο Ολυμπιακά Στάδια μελετά λοιπόν η Ενωση για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της στις 19 ή στις 26 Αυγούστου, ενώ και ο Παναθηναϊκός αναζητά έδρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου και υποδέχεται την Ξάνθη (28 ή 29 Αυγούστου). Μετά την πρώτη αγωνιστική, το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή λόγω εθνικής ομάδας και έτσι το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι έτοιμο για χρήση από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

aek365.gr