ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

«Όλη η Αυστραλία μιλάει για την ΑΕΚ»

Στο gazzetta.gr μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Τέρι Μπατάλης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την υποδοχή που έχει τύχει η «Ένωση» στο Σίδνεϊ, ενώ τόνισε ότι η Αυστραλία μιλάει για τον «Δικέφαλο Αετό».

Ο Τέρι Μπατάλης αγωνίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90' στην ΑΕΚ ως επιθετικός και αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα συγκινημένος για την έλευση της «αγαπημένης» του ομάδας στην Αυστραλία όπως τόνισε στο gazzetta.gr, όπου μίλησε για τα συναισθηματά του, τον «Δικέφαλο Αετό» αλλά και τον Αυστραλό παίκτη του συλλόγου, Νέιθαν Μπερνς.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που βλέπω την ΑΕΚ στην Αυστραλία. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που η ομάδα έχει έρθει δίπλα σε ανθρώπους που την αγαπούν, που θα πέθαιναν για την ιδέα της ΑΕΚ αν και είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά. Παρακολουθώ την ΑΕΚ όσο μπορώ και όσο μου το επιτρέπουν οι συνθήκες», είπε αρχικά ο 45χρονος πλέον παλαίμαχος και στην συνέχεια δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος:

«Πήγα στην δουλειά μου την Κυριακή και όλοι μου έλεγαν για την ΑΕΚ. Όλη η Αυστραλία μιλάει για την ομάδα αυτή. Είναι κάτι πολύ τιμητικό. Κόντρα στην SIDNEY FC η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έκανε πολλές ευκαιρίες εκτός από τα γκολ που πέτυχε».

Ο Μπατάλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αυστραλό επιθετικό της «Ένωσης», Νέιθαν Μπερνς, λέγοντας τα εξής:

«Είναι καλός παίκτης αλλά έχει το πρόβλημα που είχα και γω στην ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στις θέσεις της επίθεσης, αφού η ομάδα έχει παρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στις συγκεκριμένες θέσεις. Πρέπει να δουλέψει σκληρά όμως για να πετύχει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπατάλης αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό σωματείο του πρωταθλήματος άνω των 35 χρόνων στην Αυστραλία, ενώ είχε θερμό εναγκαλιασμό με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη, αφού υπήρξαν συμπαίκτες και φίλοι στην «Ένωση».

«Φουλάρει» ο Ντιοπ

Το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ κόντρα στην Ολυμπίκ Σίδνεϊ, αφού ο Σενεγαλέζος άσος σε κάθε προπόνηση παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, ενώ το απόγευμα της Κυριακής έδειξε ότι είναι έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί στον επόμενο αγώνα της «Ένωσης».
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νταντόμο, ο οποίος δεν δείχνει ακόμα στο 100% της ετοιμότητας του.

* Στο ξενοδοχείο «ΣΕΡΑΤΟΝ», όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν πολλοί ομογενείς το πρωί της Τρίτης, αφού οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους θαυμαστές τους.
Στο συγκεκριμένο σημείο θα πωλούνται και προϊόντα του συλλόγου, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του συλλόγου. 

gazzetta.gr