ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αφήστε την όπως είναι...

...και πάρτε κι ένα δεξί μπακ για να «δέσει» η άμυνα ακόμα καλύτερα.

Τα μηνύματα από την Αυστρία ήταν ενθαρρυντικά. Τα μηνύματα από την Αυστραλία είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ κερδίζει στα φιλικά, αντιπάλους σαν την Μπλάκμπερν.

Είναι και το ότι το κάνει με πειστικές εμφανίσεις, αποδίδοντας πολύ καλή μπάλα. Κι ακόμα περισσότερο ότι όλοι οι παίκτες - μηδενός εξαιρουμένου - έχουν φοβερή όρεξη, διάθεση και αποφασιστικότητα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει να ζήσει κάτι τέτοιο από τις αρχές της δεκαετίας του '90 με τη μεγάλη ΑΕΚ, τη μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Όλοι μα όλοι στην «Ένωση» είναι αισιόδοξοι. Κι έχουν τους λόγους τους.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, αφού πρώτα «πάγωσε» όλο τον κόσμο της ομάδας με τα όσα είχε πει όταν ανέλαβε τη διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στη συνέχεια τον «ζέστανε» καθώς η «Ένωση» ενισχύθηκε με παίκτες ποιότητας όπως ο Ντιόπ, ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας και παράλληλα δεν αποδυναμώθηκε με κάποια πώληση πρωτοκλασάτου παίκτη. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιούνιος και πολύ περισσότερο ο Ιούλιος, ήταν ευχάριστοι μήνες για την ομάδα επειδή κάτι καλό «χτίζεται»


orasports21.gr