ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

«Κυνηγά» την υπόθεση η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ εισπράττει το 15% της μεταγραφής του Παπασταθόπουλου αφαιρώντας το ποσό που πήρε το 2008 – Ο Αδαμίδης θα απαιτήσει αποτίμηση των τριών δανεικών της Μίλαν για να εισπράξει περισσότερα.

Εν τέλει το 15% που δικαιούται η ΑΕΚ από την μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μίλαν, δεν αφορά όλο το ποσό της μεταγραφής του. Δηλαδή, τα περίπου 4,5 εκατ.ευρώ που δίνει η ομάδα του Μιλάνου στην Τζένοα για τον Ελληνα στόπερ. Αφορά μόνο τα περίπου 900.000 ευρώ, καθώς αφαιρούνται από το συνολικό ποσό τα 3,6 εκατ.ευρώ που πήρε η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008 από την πώληση του στην Τζένοα.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ θα «κυνηγήσουν» την υπόθεση μια και το ποσό της μεταγραφής είναι πολύ μικρό αφού «εμπλέκονται» και τρεις δανεικοί. Ο Σταύρος Αδαμίδης τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει επίσημα την αποτίμηση των τριών δανεικών που πάνε στην Τζένοα (o 19χρονος, Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι, ο 20χρονος Νιγηριανός, Ναμντί Οντουαμάντι και ο 20χρονος από τη Σιέρα Λεόνε, Ρόντνει Στράσερ).
Ετσι, αντί για 700.000 ευρώ η ΑΕΚ παίρνει μόλις 135.000 ευρω με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ένα ποσό που ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να αυξήσει, με την αποτίμηση των δανεικών που πάνε από το Μιλάνο στην Γένοβα. 


aek365.gr