ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ανοιχτό παράθυρο για Μπλάνκο...

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να ασχοληθεί η Μαγιόρκα με την περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο τις επόμενες βδομάδες όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης πλέον του ισπανικού συλλόγου, Σέρα Φερέρ. Νέα κρούση για Νέμεθ κάνει η «Ένωση».

Η ανάγκη για την ΑΕΚ να πουλήσει ακριβούς παίκτες, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για τα ταμεία του συλλόγου είναι επιτακτική για την «Ένωση», ωστόσο μέχρι στιγμής Μπλάνκο, Σκόκο και Τζεμπούρ έχουν μείνει στο... ράφι.

Για τον Ίσμαελ Μπλάνκο πάντως κάτι... φάνηκε στον ορίζοντα, αφού το αφεντικό της Μαγιόρκα και πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Σέρα Φερέρ μίλησε σε μερίδα του ελληνικού Τύπου, όπου δεν απέκλεισε μελλοντική κίνηση απόκτησης του Αργεντινού φορ από τον ισπανικό σύλλογο.
Συγκεκριμένα, οι «Νησιώτες» πούλησαν τον βασικό τους επιθετικό Αντούρις στη Βαλένθια αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο η Μαγιόρκα να ασχοληθεί με την περίπτωση του φορ της «Ένωσης»:

«Ο Μπλάνκο μάς ενδιαφέρει, αλλά προς το παρόν δεν είναι προτεραιότητά μας η απόκτηση φορ. Θα μας απασχολήσει, όταν έρθει η ώρα να αποκτήσουμε επιθετικό. Μπορεί να έφυγε ο Αντούρις, αλλά έχουμε άλλους τρεις παίκτες στη θέση αυτή», τόνισε ο νέος ιδιοκτήτης της Μαγιόρκα και κατέστησε σαφές ότι ίσως οι Ισπανοί ασχοληθούν πιο έντονα με τον Μπλάνκο στο άμεσο μέλλον.

Στο προσκήνιο ο Νέμεθ
Ο Κριστιάν Νέμεθ έδωσε το στίγμα του, καθώς δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί ξανά στην «Ένωση» και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Λίβερπουλ, ώστε να κρατήσουν το νεαρό και ταλαντούχο Ούγγρο για έναν ακόμη χρόνο στις τάξεις του συλλόγου.
Οι δηλώσεις του επιθετικού των «Reds» αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Νέμεθ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει κρούση για την επιστροφή του στην Ελλάδα.


gazzetta.gr