ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ψάχνεται με Ομπίνα η ΑΕΚ!

Το μεγάλο «μπαμ» στις μεταγραφές του καλοκαιριού για την ΑΕΚ επιτεύχθηκε με την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Οπως φαίνεται, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να συνεχίσουν με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο.

Αξιόπιστες πηγές από την Ιταλία ανέφεραν πως η Ενωση ψάχνει σημείο επαφής με τη μεγάλη Ιντερ, προκειμένου να διερευνήσει την προοπτική απόκτησης -με μονοετή δανεισμό- του Βίκτορ Ομπίνα. Ο 23χρονος Νιγηριανός θεωρείται εξαιρετική περίπτωση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και σε περιφερειακό ρόλο, ξεκινώντας από τα άκρα.

Στην ΑΕΚ θέλουν να ανοίξουν δεσμούς με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Οπως έγινε πέρυσι με τη Λίβερπουλ και την απόκτηση του Νέμεθ (μεταξύ των ανταλλαγμάτων για τη μεταγραφή του Κυργιάκου), έστω κι αν φέτος δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Στην περίπτωση του Ομπίνα η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δυσκολία που έχει ο Νιγηριανός να βρει χώρο στο ρόστερ της Ιντερ. Με την πληθώρα επιθετικών που υπάρχουν στο ρόστερ των «νερατζούρι (Ετό, Μιλίτο, Πάντεφ, Μπαλοτέλι, μεταξύ άλλων), ο 23χρονος Νιγηριανός οδεύει προς νέο δανεισμό.

sentragoal.gr