ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Σάχα: "Και ελληνικά θα μάθω"

Ο Σεμπάστιαν Σάχα δίνει μάχη με τον χρόνο για να επανέλθει, πλήρως, στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Υπάρχει κι ένα κλισέ, σε αυτές τις περιπτώσεις: "Θηρίο στο κλουβί". Κάπως έτσι νιώθει ο Αργεντίνος τερματοφύλακας, που παραδέχεται ότι για να ξαναπάρει θέση βασικού, θα πρέπει να ιδρώσει στον εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Αραμπατζή. 

Ο Σεμπάστιαν Σάχα δίνει μάχη με τον χρόνο για να επανέλθει, πλήρως, στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Υπάρχει κι ένα κλισέ, σε αυτές τις περιπτώσεις: "Θηρίο στο κλουβί". Κάπως έτσι νιώθει ο Αργεντίνος τερματοφύλακας, που παραδέχεται ότι για να ξαναπάρει θέση βασικού, θα πρέπει να ιδρώσει στον εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Αραμπατζή.

Όπως είπε, πάντως, δεν σκοπεύει να ... εγκαταλείψει την προσπάθεια. Και σε δυο χρόνια, μάλιστα, θα είναι έτοιμος να μιλάει και τη γλώσσα μας. Η απάντησή του, άλλωστε, στην ερώτηση για πιθανή μεταγραφή του ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα

-Πάμε στα ελληνικά;

«Δώστε μου δύο χρόνια ακόμη και όλα καλά»

-Αν είναι να μείνεις, σου δίνουμε δύο χρόνια.

«Νομίζω ότι είναι αρκετοί Λατίνοι στην ομάδα για να μάθω ελληνικά».

-Πώς πάμε με το χέρι (έχει πρόβλημα στον αγκώνα);

«Έτσι κι έτσι. Περιμέναμε να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας αλλά η αλήθεια είναι ότι έγινε λίγο περίπλοκο το πράγμα».

-Σε έχει επηρεάσει αυτό και σε πόσο καιρό θα επιστρέψεις;

«Είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί στη φυσική κατάσταση μπορώ να δουλεύω αλλά όταν θα πρέπει να συμμετέχω και εγώ στην προπόνηση δεν μπορώ και αυτό είναι που με στενοχωρεί. Ανησυχώ για το πότε θα είμαι έτοιμος».

-Δεν ξέρεις δηλαδή;

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν μπορώ να μιλήσω για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, για παράδειγμα ότι θα επιστρέψω σε πέντε ημέρες ή μία εβδομάδα. Και το γεγονός ότι δεν γνωρίζω είναι αυτό που με… σκοτώνει».

-Τον Αραμπατζή πώς τον βλέπεις; Τον ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού;

«Νομίζω ότι για τη φετινή χρονιά οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ περισσότερες. Ο Γιάννης πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής την τελευταία χρονιά και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ».

-Το όνομα σου είναι ανάμεσα σε αυτά που αν έρθει ικανοποιητική πρόταση, πωλείται. Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο;

«Σίγουρα η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη οικονομικά για την ΑΕΚ. Γνωρίζω αυτό που με ρωτάτε, πιστεύω ότι αν έρθει μια πρόταση που θα συμφέρει τον σύλλογο θα είναι μια καλή επένδυση για την ομάδα και πιστεύω ότι το καλύτερο θα είναι αυτό που θα αποφασίσει η ομάδα. Εγώ είμαι στη διάθεση της ομάδας, μακάρι να μείνω αλλά είμαι εδώ για να σκέφτομαι το καλό της ομάδας».

-Πέρυσι είχες πει ότι η απουσία του Μάχο σε έκανε να εφυσηχάσεις. Φέτος αισθάνεσαι ότι πρέπει να πολεμήσεις περισσότερο για τη θέση του βασικού;

«Αισθάνομαι πως ναι. Σίγουρα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Ο Γιάννης όταν πήρε χρόνο συμμετοχής έπαιξε πάρα πολύ καλά. Αυτό σε σχέση με πέρυσι υποσυνείδητα επηρεάζει τον τερματοφύλακα γιατί αυτή η θέση χρειάζεται ανταγωνισμό. Όταν δεν έχεις μπορείς να χαλαρώσεις. Μου κάνει πάρα πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί ανά πάσα στιγμή ξέρω ότι αν δεν πάω καλά μπορεί να αντικατασταθώ».
  

 sport24.gr