ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Επικίνδυνες σκέψεις!

Mπορεί να μην έχει στο ταμείο της (η ΚΑΕ ΑΕΚ) ούτε... ευρώ, αλλά κάνει σχέδια. Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» ο Μηνάς Γκέκος «δεν λέει όχι» στην επιστροφή των Νίκου Χατζή, Δημήτρη Παπανικολάου! Η σκέψη του «Μοϊκανού» συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους. 

Στους δύο παίκτες η ΑΕΚ οφείλει έναν... προϋπολογισμό λεφτά, καθώς αμφότεροι της κοστίζουν -μόνο για το χρέος- το ποσό των (περίπου) 500.000 ευρώ! Προσθέστε και τις ετήσιες αποδοχές των παικτών για την περίπτωση, που αγωνιστούν στην ΑΕΚ στην ερχόμενη περίοδο και το ποσό εκτοξεύεται.

Μιλήσαμε με τον Χατζή, ο οποίος «έπεσε από τα σύννεφα» όταν πληροφορήθηκε την «είδηση». Ο πρώην αρχηγός της «Ένωσης» αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση και δεν τον πιέσαμε περισσότερο. Ο Παπανικολάου έχει «ανοικτούς λογαριασμούς» και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή. Και στις δύο περιπτώσεις, ο νομικός Σωκράτης Λαμπρόπουλος κινείται διακριτικά, προκειμένου να βρει συμβιβαστική λύση, ή αλλιώς να εντάξει αμφοτέρους στην διαδικασία αποπληρωμής μέσω του άρθρου 99. Σύμφωνα με την «Ωρα» ο Γκέκος θέλει στην ΑΕΚ και τον Νίκο Παπανικολόπουλο.
 
Όλα τα παραπάνω είναι σκέψεις. Έστω... επικίνδυνες σκέψεις, καθώς οι νομικοί της ΑΕΚ θα ήθελαν τους παίκτες «εν ηρεμία», προκειμένου να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στους διακανονισμούς. Θα γράφουμε επιμόνως και ας γινόμαστε κακοί, ότι η κατάσταση στην ΑΕΚ τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Το ζητούμενο είναι ετούτη την ώρα η εξεύρεση πόρων κι αυτοί δεν υπάρχουν. Χάθηκε έδαφος με τις προσδοκίες για Κοζώνη και οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι τρέχουν και δεν φτάνουν. Όχι, πως και Κοζώνης να μην υπήρχε θα βρίσκονται χρήματα έγκαιρα, αλλά λέμε τώρα...

aek365.gr