ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αποθέωση και στην προπόνηση .

Ο απεσταλμένος του gazzetta.gr στην Αυστραλία σας μεταφέρει το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ. Περίπου 1000 φίλοι της «Ένωσης» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

Το περίμεναν πως και πως. Μέτραγαν τις ημέρες εδώ και δυο μήνες που έγινε γνωστό και οριστικοποιήθηκε πως η ΑΕΚ θα βρεθεί στην Αυστραλία. Τώρα λοιπόν που η αγαπημένη τους ομάδα είναι κοντά της δεν αφήνουν λεπτό να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία. Σε κάθε βόλτα, σε κάθε συγκέντρωση τα  μέλη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής νοιώθουν ότι είναι στο σπίτι τους και ακόμη καλύτερα καθώς εδώ στην μακρινή αλλά τόσο φιλόξενη για την ΑΕΚ Αυστραλία η ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Το γήπεδο λοιπόν που έγινε η χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας το Μπέλμορ Σπορτς Γκράουντ ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα. Μια ώρα πριν Ενωσίτες είχαν μετατρέψει  το μικρό  γηπεδάκι της Ολύμπικ σε… Φιλαδέλφεια. Τα παιδιά από το club της Μελβούρνης, ΑΕΚτζήδες από το Σίδνεϊ, από την Αδελαϊδα, το Περθ ακόμη και το Ντάργουιν ήταν εκεί από νωρίς προκειμένου να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους. Οι παλαιότεροι είχαν ξαναδεί και μιλήσει στα παιδιά τους για την ΑΕΚ που είναι πάντα στην καρδιά τους. Οι πιτσιρικάδες που είδαν για πρώτη φορά τους ήρωες τους έδειξαν με κάθε τρόπο την λατρεία τους.

Περίπου 1.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ολύμπικ της οποία πρόεδρος είναι  Έλληνας ο Τζώρτζ Γιάνναρος. Ο Ράφικ Τζιμπούρ άκουσε πολλές φορές το όνομα του από την εξέδρα. Το κεντρικό πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ αφορούσε φυσικά το κυρίαρχο θέμα που απασχολεί την ΑΕΚ που δεν είναι άλλο από την επιστροφή στον ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. aek_aust_picnik


Δάκρυσε ο Μπίλαρος


Οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση, ακούστηκαν συνθήματα ακόμη και για τον Ολυμπιακό αλλά αυτός που έγινε αντικείμενο λατρείας  με συνέπεια να συγκινηθεί ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης.  Ο  «σκληρός»  γενικός αρχηγός ήταν σαν μικρό παιδάκι, ακούγοντας με χαρά τους ομογενείς να του μιλούν με μεγάλη αγάπη και κάποιοι άλλοι να του θυμίζουν τα παλιά. Κάποια στιγμή μάλιστα ο «ατσάλινος»  Μπίλαρος δεν άντεξε και βούρκωσε. Κάτι που περιγράφει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το πόσο συγκινητικές αλλά γνήσιες ΑΕΚτζήδικες στιγμές εκτυλίχτηκαν και σήμερα στο Σίδνεϊ που κινείται σε ρυθμούς ΑΕΚ

gazzetta.gr