ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Θάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου.

Το πρόσωπό του έχει τα χαρακτηριστικά του «πολεμιστή». Δεν είναι τυχαίο πως του έδωσαν το παρωνύμιο «τρομοκράτης». Είναι ποδοσφαιριστής με σπάνια χαρίσματα, αλλά και... ευπάθεια σε παρεξηγήσεις και επεισόδια που τον μεταβάλλουν σε «μαύρο πρόβατο». Φέτος, όμως, τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ -δεν θα μπορούσε να είναι και γι' άλλον ο πρόλογος- φέρεται πως αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο το μέλλον του στην ΑΕΚ. Και αισθάνεται χαρούμενος -για την ΑΕΚ έγινε μεγάλο ζητούμενο τα τελευταία χρόνια- που παίζει στην ομάδα, που έτυχε καλής υποδοχής και επειδή ο Μπάγεβιτς έθαψε το τσεκούρι τού (προσωπικού τους) πολέμου.

Χθεσινό δημοσίευμα της «Le Beuter» ήταν άκρως κατατοπιστικό για τα συναισθήματα του Αλγερινού άσου. «Ο Τζιμπούρ είναι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι παράγοντες της ΑΕΚ.

Και ακόμη πιο ικανοποιημένος επειδή διαπιστώνει πως ο Μπάγεβιτς έθαψε το τσεκούρι του πολέμου» ανέφερε το ρεπορτάζ, που είχε προφανώς ως πηγή ενημέρωσης τον Τζιμπούρ. Είναι ολοφάνερο πως ο Τζιμπούρ αισθάνεται καλύτερα από τη στιγμή που δεν διακρίνει καμία αντιπαλότητα από τον προπονητή του, αλλά αντίθετα ενεργό συμμετοχή στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.
Και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Αλγερινός αντιμετώπισε άκρως θετικά -ως ένδειξη ανάγκης- τη θέληση του Μπάγεβιτς να μεταβεί έστω και για λίγες ημέρες στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Σύντομα θα τα πούμε»

Βέβαια η αλλαγή στάσης του Τζιμπούρ και τα νέα συναισθήματα που του προκαλεί ο Μπάγεβιτς δεν «εξασφαλίζουν» την παρουσία του στην ομάδα. Ο Αλγερινός -όπως και οι Σκόκο, Μπλάνκο, Μαϊστόροβιτς- είναι ψηλά στη λίστα των προς αποχώρηση παικτών της ΑΕΚ. Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Τζιμπούρ συναντήθηκε με την άφιξή του στην Αυστρία με τον Αδαμίδη για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου.

Πληροφορία που διαψεύστηκε τόσο από τον Αδαμίδη όσο και από τον Τζιμπούρ: «Μόλις χθες έφτασα στην Αυστρία και δεν πρόλαβα να συζητήσω με τους διοικούντες την ομάδα το μέλλον μου. Ωστόσο είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα» ανέφερε ο παίκτης στην «Competition».

Από χθες, πάντως, μειώθηκαν κατά έναν οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι για τον Τζιμπούρ. Η Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι 7 εκατ. ευρώ και θεωρείται απίθανο να προχωρήσει σε νέα μεταγραφή με υψηλό κόστος.
Ετσι κι αλλιώς, πάντως, ο Τζιμπούρ έδειχνε προτίμηση να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Από το Σαμπιονά υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Λανς και Τουλούζ, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση προς την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν... καίγονται να παραχωρήσουν τον παίκτη, αλλά αν βρουν πρόταση που να τους ικανοποιεί (άνω των 2,5 εκατ. ευρώ δηλαδή), τότε θα συζητήσουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΚ με... θαμμένο το τσεκούρι του πολέμου.
 

sentragoal.gr