ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Διπλό και παρατηρήσεις από Ντούσκο.

Παρότι οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν απόψε το βράδυ φιλικό (19:30) με την Σβατς, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συνάντησε το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο και τους... έβγαλε το λάδι!

Οι παίκτες της Ενωσης, όχι μόνο έκαναν προπόνηση, αλλά έπαιξαν και διπλό στο οποίο ο Ντούσκο έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και διέκοψε πολλές φορές τη ροή του αγώνα για να κάνει παρατηρήσεις στους «κιτρινόμαυρους».

Παρόντων των διοικούντων την ΠΑΕ, ο Μπάγεβιτς έκανε πολλές παρατηρήσεις. Διέκοψε πολλές φορές το φιλικό, ζητώντας σωστές μεταβιβάσεις στον σωστό χρόνο και στον σωστό παίκτη, συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, ζητούσε από τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν και τα χαφ που έπαιζαν από τις πλευρές τους να τους καλύπτουν και ζητούσε διαρκώς αλληλοκάλυψη, ενώ δούλεψε και στις στημένες φάσεις.

Συν τοις άλλοις, ο Ντούσκο ήθελε να δει τους παίκτες του να βγάζουν αυτοματισμούς στο χορτάρι, ένα στοιχείο που έλειψε από την περσινή ομάδα και... γκάζωνε συνεχώς όταν έβλεπε να γυρνάει η μπάλα πίσω. «Ποτέ τη μπάλα πίσω, πάντα στον παίκτη που είναι μπροστά σας» φώναζε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Με τους «βασικούς» αγωνίστηκαν οι Λούκατς, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Δέλλας, Καράμπελας, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Στην άλλη ομάδα έπαιξαν οι Αραμπατζής, Αργυρίου, Λαγός, Μανωλάς, Γιάχιτς, Ιντζόγλου, Μάκος, Μπερνς, Τσαμουρλίδης, Εντερ, Παυλής.

Οσον αφορά στους υπόλοιπους, οι Ματεντζίδης, Καλαμιώτη, δούλεψαν με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, ενώ οι Ντιόπ, Νταντόμο, Φροξυλιάς ακολούθησαν ατομικό με τον Πανταζή.

sentragoal.gr