ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ξανάρχονται για τον Σκόκο οι Ισπανοί !

Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να έχει επιτευχθεί σχετική ηρεμία και ο προγραμματισμός να έχει φτάσει σε πολύ υψηλό βαθμό, αλλά το μέλλον παρουσιάζεται ιδιαίτερα ρευστό.

Βλέπετε, είναι τέτοιες οι οικονομικές ανάγκες της ομάδας που καθιστούν επιτακτική την αποχώρηση τουλάχιστον δυο εκ των Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ και Μαϊστόροβιτς.

Οπως φαίνεται, μάλιστα, ο "υδραυλικός" θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου και θα φέρει χρήματα στο ταμείο. Εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχατε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Χετάφε. Μέσω ατζέντη, η ισπανική ομάδα είχε προσεγγίσει την ΑΕΚ προτείνοντας 1,5 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες ως αντάλλαγμα. Ο Αδαμίδης απέρριψε την πρόταση, καθώς αξιώνει ποσό 2,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.
Φαίνεται, όμως, πως δεν πτόησε τους Ισπανούς που... ξανάρχονται. Η Χετάφε, αλλά και ακόμα μία ομάδα, δείχνουν διάθεση να προσφέρουν χρήματα που θα δελεάσουν την ΑΕΚ και θα την κάνουν να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Αργεντινού.

sentragoal.gr