ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο Μπάμπης Καραμανλής (φωτό) φαίνεται να εντόπισε κάποιους σημαντικούς «συμπαίκτες» και τους έπεισε να σταθούν στο πλευρό της ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να φτιάξει το τελικό μπάτζετ (κοντά στα 600.000 ευρώ) και φυσικά να βάλει μπροστά όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και ο Χρήστος Παπαδημητρίου συναντήθηκαν με κάποιους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στο σύλλογο, απέσπασαν το «ΟΚ» τους και έτσι θα ενισχύσουν κι αυτοί οικονομικά την Ενωση. Στο πλευρό τους θα είναι και το δεξί χέρι του Μπομπ Κοζώνη, ο Γιώργος Πρασσάς.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένη να μην το κουνήσει ρούπι από το Ελληνικό μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου (τότε θα γίνει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κατά της ομάδας τα Ολυμπιακά Ακίνητα, που ζητάνε να γίνει έξωση στην Ενωση λόγω των χρεών των «κιτρινόμαυρων» προς την εταιρεία) όσο κι αν ο Ολυμπιακός πιέζει να έχει μόνος του το γήπεδο.

Οι Ενωσίτες, όμως, είναι αποφασισμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να πάνε σε άλλο γήπεδο αν οι «ερυθρόλευκοι» δεχτούν να κάνουν πράξη την «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική επιθυμία που είναι να δοθούν στην ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό κάποιοι παίκτες ως δανεικοί, όπως οι Σλούκας, Παπανικολάου και Γλυνιαδάκης.

sentragoal.gr