ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πρόταση ανανέωσης σε Τζεμπούρ!

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν μέχρι πρόσφατα με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ, ωστόσο η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου στον Αλγερινό, δείχνει ότι η Ένωση επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα. Οι Αυστραλοί διαφημίζουν την προπόνηση της ΑΕΚ προκειμένου να πάει κόσμος στο γήπεδο της Σίδνει. 

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατέστησε σαφώς προς τον εκπρόσωπο του παίκτη πως υπάρχει πρόθεση η ΑΕΚ να επενδύσει επάνω του. Ο Τζεμπούρ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπάγεβιτς και της διοίκησης παρότι μέχρι πρόσφατα ήταν εκτός ομάδας.

Στη συνάντηση του Αδαμίδη με τον μάνατζερ Γιάννη Λυπημένο, ξεκαθαρίστηκε προς την πλευρά του παίκτη ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία θέλουν τον 26χρονο φορ στην ομάδα. Ο μάνατζερ του Τζεμπούρ άκουσε με ικανοποίηση την πρόταση της διοίκησης και επιφυλάχθηκε να συζητήσει ξανά μαζί της αφού πρώτα θα έχει ενημερώσει τον παίκτη.

Αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα και η επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών πιθανότατα θα γίνει και με την παρουσία του Τζεμπούρ. Άλλωστε ο Τζεμπούρ έχει δείξει την πρόθεση του να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Αν ικανοποιηθεί οικονομικά και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου τότε ο Αλγερινός θα μείνει στην ομάδα.

H αποστολή για Αυστραλία

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ η οποία θα ταξιδέψει την Πέμπτη (22/7) για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές φιλικό τουρνουά. Στην 24αδα βρίσκεται ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αντίπαλοι της Ένωσης θα είναι η Μπλάκμπερν, η Ρέιντζερς και η τοπική Σίδνεϊ FC. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σάχα, Αραμπατζή, Δέλλα, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελα, Γεωργέα, Νταντόμο, Λαγό, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκο, Καφέ, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς και Παυλή.

Μέσα στη λίστα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία βρίσκεται και το όνομα του Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος άφησε καλές εντυπώσεις στον Ντούσκο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίς στο Ζέεφελντ δεν αποκλείεται να εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του.

Όσον αφορά τους κομένους της αποστολής είναι οι "μικροί" Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Μοσχονάς μαζί με τον τρίτο τερματοφύλακα Μίλαν Λούκατς.

"Ελάτε να δείτε την ΑΕΚ"

H AEK μετά από 31 χρόνια θα επισκεφθεί την Αυστραλία για να δώσει αγώνες και το γεγονός δεν περνάει απαρατήρητο. Η ΑΕΚ θα προπονηθεί στο "Belmore Sports Ground" το Σάββατο, το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται Σίδνεϋ Ολίμπικ που καλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την πρόπόνηση της ΑΕΚ, έχοντας την ευκαιρία να δουν από κοντά ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στην ιστοσελίδα της ομάδας.
 
sport24.gr